Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

ESKO predstavio proširenu softver platformu 18.0.1

Belgijska tvrtka Esko predstavila je najnovija ažuriranja platforme Esko Software. Ovo najnovije izdanje nudi niz ažuriranja na platformi i nastavlja trajnu prisutnost Eska u redovnom i dosljednom unaprjeđenju rješenja na koja se kupci portfelja oslanjaju.

“Na brzorastućem tržištu, moramo osigurati da su naša rješenja uvijek korak ispred”, kaže Geert De Proost, direktor marketinga za Esko. “Imajući to na umu, stalno nastojimo poboljšati sve aspekte naših softverskih rješenja. Mogu biti velike ili male promjene, ali cilj je isti: želimo osigurati da naši kupci ostvare najveću vrijednost za ulaganje u platformu Esko Software. Pažljivo razmatramo trendove na tržištu i prikupljamo povratne informacije klijenata, a to se odražava u mnogim našim poboljšanjima. Naš cilj je osigurati klijentima prave alate i mogućnosti za jačanje njihove učinkovitosti i profitabilnosti. ”

ArtPro 64-bit uključuje i ArtPro + – moderni urednik za ambalažu

Među ključnim naglascima je dostupnost 64-bitne verzije ArtPro podržanih s MacOS-om. Korisnici s ugovorom o održavanju imaju i pravo na besplatnu kopiju ArtPro +, modernog urednika za ambalažu. ArtPro + ima jedinstveno i čisto korisničko sučelje, poboljšane performanse i podršku za ArtPro datoteke. Novo izdanje također sadrži i ArtPro + akcijske liste u Automation Engine-u. Trajni zadatak preuzimanja postaje automatiziran i operatori se mogu usredotočiti na dodanu vrijednost procesa, čime cjelokupna operacija predobrade postaje učinkovitija.

Potpuna kompatibilnost s Creative Cloudom 2019

Najnovija verzija programa Esko Software Platform osigurava potpunu kompatibilnost svih dodataka s Adobe Creative Cloudom 2019, uključujući Studio, DeskPack i Dynamic Content.

Stvorite razne varijante prikaza u sekundama

Ovim izdanjem ArtiosCAD korisnici mogu stvoriti nove inačice zaslona ili druge višedijelne dizajne u sekundi. Korisnici mogu početi s jedinstvenim predloškom dizajna platna. To je savršeno za znakove i prikazivanje kupaca te raznih operacija koje se suočavaju s velikim brojem zahtjeva za projektiranje i trebaju ponuditi brzinu rješavanja zahtjeva.

“Ova najnovija poboljšanja su samo vrh ledenog brijega”, zaključuje De Proost. “Štoviše, razvijaju se brojna važna dodatna poboljšanja za koja jedva čekamo da dođu na tržište, kako bismo korisnicima još više pomogli u učinkovitosti i isplativosti. ”

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content