Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Etiketa tiskarna – sve što trebate u svijetu etiketa

Etikete su, uz ambalažu, posljednjih nekoliko godina jedan od najbrže rastućih segmenata grafičke industrije. Uz velike fleksotiskarske sustave, svoje mjesto na tržištu sve više pronalaze i digitalni strojevi za tisak etiketa, od kojih su se neki već ozbiljno približili industrijskoj proizvodnji.
Prateći kroz Print Magazin i tržište etiketa nebrojeno smo se puta uvjerili da regionalne tiskare u ovom segmentu ne zaostaju za globalnim trendovima. Zbog toge su mnoge njih danas važni globalni igrači.
Na ovogodišnjem sajmu Print21 & PromoDays u Ljubljani svoju široku ponudu etiketa predstavila je slovenska Etiketa tiskarna.

U svojoj ponudi imaju samoljepive etikete, dvoslojne i višeslojne etikete, booklet etikete, sleeve i sigurnosne etikete, transfer i tekstilne etikete…Ukorak su s trendovima pa klijentima danas nude i mogućnost da u svoje etikete ugrade AM i RFID čipove. Uz etikete, nude i kompletno rešenje iz segmenta promotivnih proizvoda.

Njihove proizvode možete pronaći diljem svijeta: nose ih nogometaši i navijači najboljih nogometnih momčadi i klubova, opremaju priznate divove sportske, tekstilnu i automobilsku industriju, proizvode etikete za domaću i inozemnu farmaceutsku industriju. Njihove najsofisticiranije etikete nalaze se na većini vina renomiranih slovenskih vinogradara. Prisutni su i u svim ostalim prerađivačkim djelatnostima.

Kako nam je u kratkom razgovoru rekao gosp. Jernej Smrke, sales manager u Etiketi, za sudjelovanje su se odlučili kako bi ojačali svoju promociju na tržištu Slovenije, ali i regije Balkan.
Kao i u svim drugim segmentima tako je i kod etiketa danas trend vezan uz ekologiju, održivost i reciklažu. Pritisci klijenta, kaže nam, svaki dan su sve veći po tom pitanju.
Govoreći o trendovima kada se radi o vrstama etiketa, sve zanimljivije su, kaže, peel-off etikete. Kada se radi o zaštiti, na prvom je mjestu zaštita od krivotvorenja.
U Etiketa tiskarni konstantno rade na inovacijama. Više o njima saznajte u kratkom videu razgovoru objavljenom na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content