Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Etikgrafu zlatna medalja na manifestaciji Fedrigoni Top Award 2017

Poduzeće Etikgraf osnovano je 1986.g., te su kroz godine upornog rada dosegli status jednog od vodećih proizvođača etiketa u državi. Sukladno tome, u sklopu manifestacije Fedrigoni Top Award 2017., dodijeljena im je zlatna medalja za etiketu Piquentum Sv. Vital.

Grupacija Fedrigoni je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji papira, a već desetu godinu za redom dodjeljuju spomenutu nagradu za najinovativniju upotrebu papira u dizajnu.

Žiri, u kojemu su odlučivali: Simon Esterson, dizajner i art director (Esterson Associates); Xavier Bas Baslé, dizajner i stručnjak za etikete (Xavier Bas Disseny); Jane Hyne, direktorica produkcije (National Gallery London); Thomas Manss, komunikacijski stručnjak (Thomas Manss & Company) te Petra Roth, konzultantica i stručnjakinja za luksuzna pakiranja (PR Service Graphique), naglasio je kako su posebnu pažnju obratili na inovaciju i kreativnost, kvalitetu finalnog proizvoda, tehnike ispisa te stupanj iskorištenosti komunikacijskog potencijala papira jer, kako su istaknuli: “Papir je živ!”.

Etiketu za Piquentum Sv. Vital nagradili su između 1116 radova pristiglih iz čitavog svijeta.
Dizajn etikete potpisuje Studio Sonda, a zahtjevnu izvedbu poduzeće Etikgraf d.o.o., iz Sv. Petra u Šumi.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content