Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Eureka post-press i ambalažna doradna rješenja

Doradna rješenja usko su grlo svake tiskare, stoga je beogradska tvrtka Prepress Print,  dugogodišnji je regionalni zastupnik za Cron CTP uređaje, svoj prodajni program upotpunila s doradnim strojevima.
Više o njima moglo se čuti na ovogodišnjem sajmu Print21 u Zagrebu, dok su se vidjeti uživo mogli na sajmu drupa.
Jedan od brendova kojeg donose na tržište je Eureka/Guowang. Radi se o štancama, a prva je već instalirana u Pošti Srbiji. Druga, kako nam je na drupi rekao Eric Chen, prodajni menadžer, također uskoro stiže u Srbiju.  

Na drupi su, što se štanci tiče predstavili, B1 automatski stroj za hot-foil stamping te štance. Naglasak je bio na modelu T-106Q automatskoj flatbed štanci sa stripping opcijom, odnosno odstranjivanjem viška materijala. Uz  non -steep feeding, maksimalna brzina rezanja je 8000 araka/h, dok je maksimalna veličina medija1060x760mm. Podržava materijale debljine 90-2000gsm. Zbog visoke preciznosti idealan je za aambalažu za farmacetsku i duhansku industriju.

Što se Guowang brenda tiče, partnerstvo s Eurekom počelo je prije 30 godina u segmentu post-press i ambalažnih rješenja. Započeli su sa proizvodnjom giljotina te nastavili u smjeru trorezača, ljepilica i UV coating strojeva.

Gosp. Chen, upoznao nas je i s automatskom savijačicom/ljepilcom EF-1100. Stroj ima brzinu od 500m/min, podržava karton debljine od 250-800 g/m2 te valovitu ljepenku tipa E, F dok je maksimalna debljina proizvoda 42mm.

Uspješnu suradnju u našoj regiji imaju s tvrtkom Prepress Print koja se, kaže nam, brine da svi strojevi na tržištu besprijekorno rade.

Više o predstavljenim doradnim rješenjima donosimo o Print Reportu dostupnom i na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content