PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Eurocop postao službeni partner tvrtke Duplo International

Tvrtka Eurocop d.o.o. iz Svete Nedelje sklopila je dugoročni partnerski odnos sa svjetski poznatim brendom Duplo International. Riječ je o tvrtki koja prodaje u Europi, Bliskom Istoku, Africi i Rusiji te je odgovorna za više od 60 zemalja i posluje s više od 100 lokalnih distributera.

Duplo International nudi održivu, visoko preciznu, automatiziranu tehnologiju dorade ispisa koja, kako ističu, kupcima omogućuje pretvaranje papira u izvrstan način komunikacije te pomaže rast njihova poslovanja.

Tako da sada, uz svjetski poznate brendove Ricoh, Graphtec, Uchida, Ideal i druge u poslovnici Eurocopa možete pronaći i Duplo – automatizirane uređaje za vrhunsku doradu ispisa!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content