Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Eurocop – Ricoh Pro C5100S

Visoku kvalitetu ispisane slike osigurava nova VCSEL laserska tehnologija rezolucije do 4800dpi kao i nove napredne značajke tonera s nižim talištem za uštedu energije i kvalitetniju reprodukciju boja.

 

Ricoh Pro C5100S serija “light” produkcijskih pisača savršen je izbor za one koji traže fleksibilno, pouzdano i povoljno rješenje za digitalni tisak. Izlazna brzina ispisa do 65 str/min (Pro C5100S) ili do 85 str/min (Pro C5110S) idealna je za produkcijski ispis kolor dokumenata ili promotivnih materijala poput letaka, plakata itd. Visoku kvalitetu ispisane slike osigurava nova VCSEL laserska tehnologija rezolucije do 4800dpi kao i nove napredne značajke tonera s nižim talištem za uštedu energije i kvalitetniju reprodukciju boja. Uređaj podržava široki spektar medija poput papira i kuverti različitih tekstura i težina do 300 grama maksimalne dimenzije do 330×1200 mm iz bočne ladice.

 

Ricoh Pro C5100s_sa_svim_modulima

Poboljšani sustav za prijenos tonera u kombinaciji s nižom temperaturom grijače jedinice omogućuje izvrsne rezultate ispisa na kuvertama i strukturiranim papirima. Uređaj se isporučuje s PostScript karticom ili s EFI Fiery RIP-om za zahtjevnije korisnike. Fiery E22B i E42B pojednostavljuju upravljanje tokom dokumenata, upravljanje bojama, tisak varijabilnih podataka itd. Eurocop – Ricoh Pro C5100S.

 

www.eurocop.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content