Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Europapier Adria – 20 godina uspješnog poslovanja

Europapier Adria – 20 godina uspješnog poslovanja

Vodeći trgovac papirom, poduzeće Europapier Adria, proslavilo je uspješnih 20 godina poslovanja na hrvatskom tržištu. Proslava se održala 15.12. u Bavarskom restoranu Maximilian. Proslavi je prisustvovalo stotinjak poslovnih partnera Europapier Adrie te predstavnici dobavljača.

Tijekom proslave, direktor Europapier Adria-e, gospodin Vjekoslav Hrabar, održao je govor, predstavio neke zaposlenike koji su dio Europapier Adria poduzeća od njenog osnivanja u Hrvatskoj, zahvalio se partnerima, dobavljačima.

Proslava obljetnice je uveličana već tradicionalnom donacijom sredstava Klinici za dječje bolesti Zagreb, svima poznatoj Klaićevoj bolnici. Novac se sakupljao prodajom brand papira „ISPIŠI OSMIJEH“, čiji omot je posebno dizajniran u skladu sa akcijom. Ove godine je donirano 10.000,00 kuna, a ukupno je do sada, u zadnje tri godine prikupljeno 60.205,00 kuna.

Iz Europapiera Adria zahvaljuju svim svojim kupcima koji su i ove godine kupili papir “ISPIŠI OSMIJEH”, te na taj način dali svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji.

Europapieru Adria želimo još puno uspješnih, poslovnih godina, pogotovo sada kada su krenuli sa širenjem asortimana, te još puno dobrotvornih akcija kojima će na bilo koji način pomoći najpotrebnijima.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content