Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Europapier Adria kreće u Novu godinu sa značajnim akcijama

Zagrebačka podružnica međunarodnog vodećeg trgovca papirom i grafičkim proizvodima, Europapier Adria, u Novoj 2017. godini kreće sa značajnim akcijama na dio svog prodajnog asortimana. Ovaj puta će korisnici banner-a i mesh-eva moći iskoristiti vrlo prihvatljive cijene artikala koji se nalaze na skladištu. Snižene cijene su važeće do kraja siječnja ili do rasprodaje zaliha sa skladišta.
Akcijske cijene za mesh materijale kreću od 8,5kn za kvadratni metar mesh- bez podloge, a sa podlogom je cijena 9kn za kvadratni metar. Banneri su jeftiniji. Laminirani banneri 
su dostupni u šest širina od 110cm, 137cm, 160cm, 220cm, 250 i 320cm, a cijena im je 6,95kn za kvadratni metar. Coated banneri su skuplji, cijena iznosi 9kn za metar kvadratni.
Ovo je vrlo dobra prilika tiskarama širokih formata za pripremiti zalihe banner i mesh materijala za nadolazeće proljeće i sezonu postavljanja ovih vrsta vanjskih reklama.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content