Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Europapier BiH organizira Design Breakfast

Tvrtka Europapier BiH organizator je eventa Design Breakfast koji će se održati 18. 4.2018. godine u Aquani (Banja Luka). Posjetiteljima će predstaviti specijalne papire i katalog DESIGN PAPERS Europapier, a moći će se vidjeti i različiti specijalni papiri (premium nepremazni bijeli papiri, strukturirani papiri i papiri u boji te transparentni i sintetički papiri).

Gosti na eventu će biti predstavnici tvrtke Mondi Austrija koji će prezentirati premium nepremazni papir PERGRAPHICA!

Studenti s Tehnološkog Fakulteta – studijski program grafičko inženjerstvo iz Banja Luke posjetiteljima će prezentirati svoj portfolio radova izrađen na biranim design papirima. Osim predstavljanja raznih materijala i edukativnog dijela, svi zainteresirani će moći sudjelovati u raznim radionicama s design papirima, u suradnji s vodećim tiskarama i marketinškim agencijama iz regije Banja Luka.

Event se organizira za sve kreativne tiskare i marketinške agencije uz pozivnicu organizatora.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content