PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Europapier BiH organizira Design Breakfast

Tvrtka Europapier BiH organizator je eventa Design Breakfast koji će se održati 18. 4.2018. godine u Aquani (Banja Luka). Posjetiteljima će predstaviti specijalne papire i katalog DESIGN PAPERS Europapier, a moći će se vidjeti i različiti specijalni papiri (premium nepremazni bijeli papiri, strukturirani papiri i papiri u boji te transparentni i sintetički papiri).

Gosti na eventu će biti predstavnici tvrtke Mondi Austrija koji će prezentirati premium nepremazni papir PERGRAPHICA!

Studenti s Tehnološkog Fakulteta – studijski program grafičko inženjerstvo iz Banja Luke posjetiteljima će prezentirati svoj portfolio radova izrađen na biranim design papirima. Osim predstavljanja raznih materijala i edukativnog dijela, svi zainteresirani će moći sudjelovati u raznim radionicama s design papirima, u suradnji s vodećim tiskarama i marketinškim agencijama iz regije Banja Luka.

Event se organizira za sve kreativne tiskare i marketinške agencije uz pozivnicu organizatora.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content