Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Europapier Dipa poziva vas na Dane DTF-a

Od kada je prije 10-ak godina DTF tehnologija započela svoj pohod na grafičko tržište, njezina popularnost ne pada. Baš suprotno, posljednjih godina DTF printeri dobivaju sve više na popularnosti. Stoga ne čudi velik broj proizvođača DTF printera koji su se pojavili na tržištu posljednjih godina. Među njima su i veliki, renomirani brendovi koji su sada već ozbiljno zakoračili na to tržište.

Zašto je DTF toliko popularan? Najveći razlog zašto je tome tako je taj što DTF printeri mogu ispisivati uzorke visoke kvalitete, uz relativno nisku cijenu. Nadalje, otisnuti uzorci izvrsne su izdržljivosti. Zbog ovih prednosti, DTF printeri savršeni su izbori za, primjerice, posao tiska odjeće. Kako bi dodatno povećali tržišni udio, proizvođači kontinuirano poboljšavaju njihove performanse. Uz „klasičan“ DTF, na tržištu je sve više i UV DTF rješenja s kojima se UV transfer naljepnice mogu prenijeti na bilo koju tvrdu površinu.

Stoga, ako razmišljate o ulasku u industriju tiska odjeće, DTF je opcija za razmišljanje. A već idući tjedan Europaper Dipa pruža vam priliku da saznate sve što vas zanima o DTF tehnologiji.

Pozivaju sve zainteresirane da dođu na Dane DTF-a!
Kada? u četvrtak, 4. 7. i petak 5. 7.
Gdje? U showroom na adresi Slavonska avenija 65.

Očekuju vas zanimljiva rješenja:
– Oric DTF OR 6202 + shaker D650
– Roland BY 20 DTF + A2 DTF shaker system (premijera!)
– Oric UV DTF OR 620 (premijera!)

Ne propustite ovu odličnu priliku! Svoj dolazak najavite na [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content