Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Europapierov Design & Paper blog se vratio s novijim, svježim dizajnom!

Početkom 2012. godine pokrenut je Design & Paper blog u svrhu promocije tema povezanih sa svijetom dizajna i papira.

Kreiran je kako bi Europapier tim strast prema izvanrednom dizajnu, kreativnim papirima i tisku podijelio sa zajednicom ljubitelja papira. Design & Paper blog ujedno služi kao interaktivna platforma namijenjena dizajnerima, umjetnicima, ilustratorima, tiskarima i proizvođačima koji su voljni podijeliti najbolje primjere svojih radova na njihovoj stranici.

„Ove godine odlučili smo se promijeniti vizualni izgled stranice u skladu s novim digitalnim trendovima. Željeli smo osvježiti izgled bloga, ali ujedno zadržati visoku kvalitetu sadržaja i strast prema dizajnu i papirima koja je okosnica ovog projekta. I tako je započeo proces okupljanja tima i kompletnog redizajna.” 

Sandra Schmidt, Voditeljica Design Segmenta, Europapier International AG.

Evo što je drugačije

Staro sučelje bloga zamijenjeno je novim, pristupačnijeg dizajna s ciljem poboljšanja  funkcionalnosti njegova korištenja, a istaknute slike na stranici odlika su jednostavnog i suvremenog dizajna. Otvoren i organiziran preglednik omogućuje korisniku veliki izbor sadržaja – bilo da je u potrazi za određenim informacijama ili samo za inspiracijom. Izvorna ideja i inspiracija za novi dizajn proizašla je iz tiskanih primjera časopisa i novina, te njihovog načina strukturiranja objave sadržaja. Funkcionalnost web stranice, minimalistički izgled i korištenje animacija bili su jako bitni u procesu kreiranja bloga. Novi dizajn inspirirao je da se u upotrebu vrati originalni logotip koji spaja tamniji, ne serifni, sa svjetlijim, serifnim znakom.

Europapier_blog_Print_Magazin

Nadalje, u želji za pojednostavljenjem i ažuriranjem postojećeg sadržaja, smanjene su kategorije i uvedene neke nove. Nove su kategorije Paper, Printing+Finishing u kojima čitatelji mogu pronaći informacije stručnjaka iz industrije koje će poslužiti kao daljnja inspiracija za stvaranje.

Publishing je isto tako nova, zanimljiva kategorija, u kojoj korisnici mogu pronaći informacije o novim knjigama i časopisima te iz prve ruke otkriti uzbuđujuće i zanimljive dizajne knjiga, od naslovnice do sadržaja.

Mogućnosti oglašavanja

Design & Paper blog od sada nudi i mogućnost tailor-made oglašavanja usmjerenog publici. Na naslovnoj stranici bloga dostupna su dva reklamna bannera. Ovo je nova uzbudljiva značajka za proizvode ili usluge namijenjene grafičkim dizajnerima, ilustratorima, fotografima, kreativnim agencijama, umjetnicima, a upravo oni obuhvaćaju ciljanu publiku Europapier Grupe.

Design & Paper inicijativa je Europapier Grupe. Osim što je među najboljim trgovcima papirom na području Srednjoistočne Europe, Rusije i Ukrajine, Europapier se prvenstveno obvezuje pružiti najbolju moguću podršku svojim klijentima kako bi njihovi projekti uspješno ugledali svjetlo dana. 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content