Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Europsko “Wrap Star” natjecanje ima još nekoliko slobodnih mjesta

Deveti put zaredom, organizatori iz MR Clipart-a predstavljaju ovogodišnje natjecanje, European Wrap Star. Na renomiranom događaju, natjecatelji će se suočiti licem u lice i pokušat će dati najbolje od sebe kroz tri dana natjecanja.
“Nagrada već godinama ima međunarodni ugled te nam pokazuje tko je tko na europskoj sceni”, objašnjava organizator g. Dirk Möbes. “Ove godine smo primili prijavu za natjecanje čak iz Bangladeša.”

Vizuali koje će natjecatelji ove godine aplicirati na vozila su još uvijek stroga tajna te se otkriva samo to da je za natjecanje odabran model Lexusa. No, čuli smo od pouzdanog izvora organizatora da će biti maskirni dizajn u sivim, bež i zelenim tonovima.

Ove godine, sudionici će se natjecati u pet kola koja će se održati tijekom tri dana Viscom-a. Međunarodni stručni žiri ocjenjuje natjecatelje na temelju sustava eliminacije. Polufinale i finale će se održati u petak, 20.10.2017., a svaki sudionik koji dođe do ovogodišnjeg polufinala će se automatski kvalificirati za Svjetsko Car Wrapping prvenstvo koje će se održati na Viscom-u 2018., u Njemačkoj.
Ako se želite prijaviti za ovogodišnje natjecanje, morat ćete požuriti jer ima samo još nekoliko mjesta.

U večernjim satima 18.10.2017., natjecatelji, sponzori i organizatori se ponovno okupljaju za tradicionalnoj večeri, “Wrappers Night”, u Knoten baru u Starom gradu Düsseldorfa.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content