Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Eurotrade otvara Centar kompetencija za digitalni tisak

Tvrtka Eurotrade, koja iza sebe ima bogato i dugogodišnje iskustvo, između ostalog i u djelu printing asortimana, od druge polovice prošle godine snažnije je krenula u distribuciju naprednijih tehnologija digitalnog tiska namijenjenih grafičkoj industriji.
Da misle uistinu ozbiljno dokazuje i otvaranje centra kompetencija za digitalni tisak (Digital Competence center). Nalazi se u sklopu njihovog prodajnog centra i showroom-a u Zagrebu (Gospodarska 15, Donji Stupnik) s Open Days događajem.

U tjednu od 22. do 26. 1. otvorit će, u sklopu Open Days eventa, vrata svog Competence centra za sve svoje partnere, suradnike i nove klijente te prezentirati vrhunske uređaje za digitalni tisak.

Kako nam je rekla gđa Kristina Cvijanović, direktorica poslovnog razvoja, svoje dosadašnje iskustvo s produkcijskim ispisom i Xerox brendom nadogradili su drugim segmentima poput tiska naljepnica, velikih formata i tiska na tekstil.

Što vas očekuje?

Prva dva dana posvećena su Xerox produkcijskim rješenjima te tisku naljepnica na printeru i finisherima Valloy.

„Prvi uređaji u našem centru bili su Xerox Iridesse Production Press, Versant 280 i PrimeLink. S njima pokrivamo tri ranga vrhunskih produkcijskih uređaja. Moram istaknuti i Fiery softver koji omogućuje automatizaciju procesa i maksimalnog iskorištenja potencijala produkcijskih uređaja. Uz Xerox, prva dva dana pokazat ćemo i naša label rješenja s južnokorejskim brendom Valloy na pisaču naljepnica Bizpress 13R te finisherima Duoblade WXI i Duoblade WS“, pojasnila je gđa Cvijanović.

Treći dan bit će posvećen tisku na tekstil s naglaskom na DTF rješenja Ser.Tec. DTF 300 Fast, Grando 602EDTF te najmanji industrijski DTG pisač aeoon Technologies Maikuro.

Zadnji dan printat će se i prezentirati uređaje za digitalni tisak velikih formata. Naglasak će biti na Grando eco solventima 3202S i 1602S te UV pisačima Signracer 1610 i Grando-6042UVA. Taj dan rezerviran je i za edukaciju klijenata koju će voditi Eurotradeovi grafički inženjer i softver specijalist.

„Ponosni smo da smo otvorili prvi ovakav centar u regiji. Ovo ne gledamo samo kao showroom, već kao mjesto razmjene znanja, suradnje s partnerima i stručnjacima iz branše te obuke mladih grafičara. Širinom uređaja koji se nalaze u Competence centeru pokrili smo najvažnije segmente za digitalni tisak”, zaključila je gđa Cvijanović.

Eurotrade poziva sve zainteresirane da ih posjete od 22. do 26.1. u novootvorenom Digital Competence center i upoznaju vrhunsku tehnologiju digitalnog tiska.

Svoj dolazak najavite na e-mail: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content