Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

EUROWEAR – pouzdan brand u promociji

Tvrtka Euroton d.o.o. je osnovana 1990. godine u Sloveniji. Sa prodajom i uvozom tekstila su se počeli baviti 1993. godine. Prvi brand sa kojim su počeli bio je Fruit of the Loom, a iz godine u godinu su povećavali broj dobavljača čiji su direktni uvoznici tako da su proširili svoj asortiman na više od 10 brandova te kreirali svoju visoko kvalitetnu marku sa vlastitom proizvodnjom u Indiji i Kini pod nazivom EUROWEAR.

Između svih brendova koje nude, njihovi najprodavaniji brandovi su: Fruit of the loom, Stedman, B&C, Gildan, Tee Jays, Atlantis, te njih zbog brže dostupnosti konstantno imaju na zalihi.

Program tekstila koji uključuje t-shirt majice, polo majice, majice sa kapuljačom, veste, prsluke, jakne (zimske, flis, soft shell, šuškavci), košulje, radne hlače i kombinezone, kape i ručnike koje nude, su proširili na promociju tj. poslovne poklone ( kemijske olovke, upaljači,privjesci, kišobrani, šalice, ruksaci, putne torbe, dokument torbe, platnene vrećice, lampice, metri, usb-ovi, usb custom, powerbank itd…) tako da zastupaju najznačajnije tvrtke u tom području.

U Umagu će predstaviti svoj brand Eurowear , svoj najprodavaniji brand Fruit of the Loom te kape Atlantis.

Ideja o uvođenju vlastitog branda je rođena 2009.g., a brand Eurowear predstavili su tržištu  u Sloveniji 2010. godine  sa custom made artiklima te 2011. g. sa svojim osnovnim modelima T-shirta, Polo majicama te Soft shell jaknama. Sedam godina kasnije prodaju otprilike 120 000 kom na godišnjoj razini i na lageru imaju  cca 70 000 kom te isti povećavaju za nekoliko posto svake godine.

Također zastupaju jedan od najpoznatijih promo brandova Fruit of the Loom  koji godišnje prodaju u pola milijuna komada te isti drže u velikim  količinama na lageru. Uz majice,  Atlantis kape su se sa prodajom od 100 000 kom godišnje pokazale kao jedan nezaobilazan reklamni artikl koji  je ujedno promo i funkcionalan proizvod.

Sa prodajom od cca milijun t-shirtova godišnje te skladištem od 3000m2, pozicionirali su se na tržištu kao vrlo pouzdan i odgovoran partner koji je u  mogućnosti  u vrlo kratkom roku isporučiti  velike količine artikala sa lagera te ih dostaviti  do njihovih cijenjenih kupaca.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content