Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

EUROWEAR – pouzdan brand u promociji

Tvrtka Euroton d.o.o. je osnovana 1990. godine u Sloveniji. Sa prodajom i uvozom tekstila su se počeli baviti 1993. godine. Prvi brand sa kojim su počeli bio je Fruit of the Loom, a iz godine u godinu su povećavali broj dobavljača čiji su direktni uvoznici tako da su proširili svoj asortiman na više od 10 brandova te kreirali svoju visoko kvalitetnu marku sa vlastitom proizvodnjom u Indiji i Kini pod nazivom EUROWEAR.

Između svih brendova koje nude, njihovi najprodavaniji brandovi su: Fruit of the loom, Stedman, B&C, Gildan, Tee Jays, Atlantis, te njih zbog brže dostupnosti konstantno imaju na zalihi.

Program tekstila koji uključuje t-shirt majice, polo majice, majice sa kapuljačom, veste, prsluke, jakne (zimske, flis, soft shell, šuškavci), košulje, radne hlače i kombinezone, kape i ručnike koje nude, su proširili na promociju tj. poslovne poklone ( kemijske olovke, upaljači,privjesci, kišobrani, šalice, ruksaci, putne torbe, dokument torbe, platnene vrećice, lampice, metri, usb-ovi, usb custom, powerbank itd…) tako da zastupaju najznačajnije tvrtke u tom području.

U Umagu će predstaviti svoj brand Eurowear , svoj najprodavaniji brand Fruit of the Loom te kape Atlantis.

Ideja o uvođenju vlastitog branda je rođena 2009.g., a brand Eurowear predstavili su tržištu  u Sloveniji 2010. godine  sa custom made artiklima te 2011. g. sa svojim osnovnim modelima T-shirta, Polo majicama te Soft shell jaknama. Sedam godina kasnije prodaju otprilike 120 000 kom na godišnjoj razini i na lageru imaju  cca 70 000 kom te isti povećavaju za nekoliko posto svake godine.

Također zastupaju jedan od najpoznatijih promo brandova Fruit of the Loom  koji godišnje prodaju u pola milijuna komada te isti drže u velikim  količinama na lageru. Uz majice,  Atlantis kape su se sa prodajom od 100 000 kom godišnje pokazale kao jedan nezaobilazan reklamni artikl koji  je ujedno promo i funkcionalan proizvod.

Sa prodajom od cca milijun t-shirtova godišnje te skladištem od 3000m2, pozicionirali su se na tržištu kao vrlo pouzdan i odgovoran partner koji je u  mogućnosti  u vrlo kratkom roku isporučiti  velike količine artikala sa lagera te ih dostaviti  do njihovih cijenjenih kupaca.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content