Print21 Zagreb

13.04.2022. - 14.04.2022.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

Da grafička industrija teško može funkcionirati bez sajmova, svima nam je postalo jasno tijekom posljednje dvije godine, kada ih je, zbog pandemije, većina i otkazana. No, sajmovi u organizaciji Print Magazina uspijevali si u tom razdoblju pronaći put do publike. U tom duhu želimo vam dobrodošlicu na sajam Print21 u Zagrebu!

U Zagrebu smo se prvi put družili u jesen 2020. i bili iznimno ponosni jer smo jedini te godine uopće uspjeli nešto organizirati. Zadovoljstvo je bilo kako naše, tako i izlagača i posjetitelja. Nedostajali su zbog ograničenja vezanih uz putovanja posjetitelji iz regije, no nadamo se da ćemo to već ove godine nadoknaditi. Koncept sajma bit će sličan onome od prije dvije godine, samo uz još veći broj izlagača, tehnologija, rješenja i aplikacija.

Print21 u Zagrebu posvećen je predstavljanju trendova i mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija od malih aplikacija do velikih formata. Svoja rješenja ove godine predstavit će čak 23 izlagača koji će pokazati da unatoč svim preprekama grafička industrija nije posustala i da je tijekom dvije godine predstavljeno puno novih rješenja.

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji, i na Print21 ulaz je besplatan. Za dolazak na sajam Covid potvrda nije potrebna!
Potrebna je samo prijava putem naše web stranice.

Veselimo se ponovnom susretu!














POČETAK SAJMA

"Radionice uz kavicu": DTG / DTF tehnologija

Zašto ove dvije tehnologije postaje sve popularnije rješenje za tisak tekstila; koje su razlike, prednosti, kako ih kombinirati, za koje aplikacije ih koristiti, na temelju čega donijeti odluku u koju investirati, koliko je uopće investicija…

"Radionice uz kavicu": Tisak etiketa

Tisak etiketa jedan je od onih segmenta koji posljednjih godina bilježi konstantni rast. Kako se tome prilagođavaju proizvođači tehnologija? Znate li da in-house rješenja za vrhunski otisnute etikete malih i srednjih naklada nikada nisu bila bliža?

KRAJ PRVOG DANA

POČETAK SAJMA

"Radionice uz kavicu": MIS / ERP implementacija

Grafička proizvodnja sve je teže zamisliva bez adekvatnog MIS/ERP rješenja koje prati cijeli proces poslovanja – od narudžbe do isporuke. Zašto naši tiskari još uvijek misle da im nije potreban, koji su benefiti implementacije, što sve uključuje, je li skupo…

"Radionice uz kavicu": Digitalna dorada

Za doradu se vrlo često može čuti da je „usko grlo“ u proizvodnji. Zašto je tome tako? Kako riješiti problem da otisnuti materijal, bez obzira na nakladu, bude dorađen kvalitetno i u najkraćem mogućem roku?

KRAJ DRUGOG DANA

 • Azon Printer

  Azonprinter će na sajmu Print21 koji se održava u Zagrebu premijerno predstaviti svoj DTF UV PRONTO pisač. Nakon 30 godina uspješnog poslovanja u domeni izrade pisača, Azonprinter ide ukorak sa svjetskim i postavlja vlastite trendove, te će ponosno predstaviti svoje inovativno rješenje. Radi se o pisaču koji otiskuje direktno s UV bojom (koja ima certifikat EN 71-3) na film te pomoću laminatora isporučuje gotovu naljepnicu koja se može koristiti na raznim površinama. Također ponosno ističu kako su jedini na tržištu koji mogu omogućiti "mat print s UV dtf-om". Osim što pruža mogućnost direktnog tiska na film u obliku naljepnica, Azonovo rješenje UV Pronto ima mogućnost tiska na slikarsko platno (canvas) na koje se također može raditi direktni otisak. Posjetitelji će osim novog imati priliku vidjeti i ostale pisače koji nude mogućnost tiska na raznim materijalima. U skoroj budućnosti Azonprinter će predstaviti i ostale novitete koji su trenutno u fazi izrade i testiranja.

 • Black Line

  Black Line je jedinstvena tvrtka u regiji fokusirana isključivo na samoljepljive folije, edukaciju wrap profesionalaca te distribuciju repromaterijala i alata neophodnog za brzu, kvalitetnu i jednostavnu instalaciju folija na vozila, staklo ili zgrade. U sklopu sajma Print21 organizirat će pokaznu radionicu kojoj će biti cilj predstaviti posjetiteljima osnovne tajne wrap zanata i približiti im ovaj unosan segment poslovanja. Za iskusne wrap instalatere bit će pripremljeni uzorci najnovijih materijala uz kratku praktičnu prezentaciju rada na vozilu. Zainteresirani će dobiti priliku samostalnog rada na vozilu uz pomoć certificiranih profesionalaca od strane proizvođača folija. Za posjetitelje sajma Print21 spremno je premijerno predstavljanje Arlonovog Premium Color Change cast filma, trenutno jednog od najinovativnijih proizvoda u wrap industriji. Sljedeći novitet na regionalnom tržištu koji će doživjeti premijerno predstavljanje wrap su folije brenda Iristek. Širok asortiman modernih uzoraka, jednostavnost postavljanja folija na vozila i vrlo niska prodajna cijena Iristek folija zasigurno će popularizirati ovaj zanat i približiti wrap širokoj masi ljubitelja personaliziranih automobila.

 • Ceh / Microline

  Tvrtka Microline bavi se uvozom i veleprodajom informatičke i telekomunikacijske opreme, a na sajmu Print21 u Zagrebu posjetiteljima će predstaviti OKI Industry Vertical Proposition - ispisna rješenja namijenjena širokom spektru korisnika kao što su javni servisi - zdravstvo, školstvo, knjižnice, retail te marketinške agencije koje opslužuju gore navedene. Zajedno sa svojim partnerom, tvrtkom Ceh d.o.o., predstavit će i novu generaciju pisača s digitalnim transferom tonera, A3 laser OKI Pro8432WT s bijelim tonerom, te prvi laserski pisač za pripremu sitotiska - OKI Pro9541WT. Oba pisača koriste se za proizvodnju prilagođenih otisaka na odjeći, tvrdim površinama i mnogim drugim materijalima. Brend OKI predvodnik je u razvoju i primjeni digitalne tehnologije LED za pisače već 20 godina, zahvaljujući kojoj su OKI pisači kompaktni, ekološki prihvatljivi, štede energiju te koriste znatno manje sirovina i energije u proizvodnom procesu. Posjetite ih u Zagrebu na sajmu Print21, štand br.10 i uvjerite se u kvalitetu njihovih pisača.

 • Cron

  Tvrtka Prepress Print d.o.o., zahvaljujući 30-godišnjem iskustvu zaposlenika, prodaje i servisira sve strojeve svih proizvođača CTP-a za fleksotisak, ofsetni tisak i sitotisak na prostoru jugoistočne Europe (Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Albanija, Mađarska, Rumunjska i Bugarska). BESPLATNO održavanje i besplatni servis potvrda su kvalitete uređaja što njihove kupce čini najkonkurentnijima u poslovanju. U segmentu tiska zastupaju proizvođača tiskarskih strojeva SOLNA. Za potrebe dorade, u ponudi imaju strojeve proizvođača VERSOR, ROLAM i SINWEI. Za sve strojeve i uređaje pružaju potpunu podršku 24/7 tijekom cijele godine. Također, zastupaju i servisiraju: McLantis, EGRAF, Heights, AGI, Founder, StudioRIP, KodakPrinergy, Hybrid, JWEI, PDA.

 • Dacco / Eltron Plus
 • Dipa

  Tvrtka Dipa d.o.o. predstavila se posjetiteljima na već nekoliko sajmova u organizaciji Print Magazina. Na predstojećem sajmu Print21 Dipa će izložiti sve popularniju DTF liniju za tisak na tekstil koja će vas oduševiti jednostavnošću upotrebe i printom najsitnijih detalja. Imat ćete priliku vidjeti i UV pisač Roland LEC2 koji printa iz role te daje fantastične rezultate. Predstavnici tvrtke upoznat će vas i s nadolazećim novitetima iz Rolanda. Na štandu će se naći i već dokazani Roland LEF2-200 UV pisač, a ljubazno i stručno osoblje uputit će vas u ponudu novih materijala iz portfelja tvrtke. Predstavnici tvrtke Dipa vas pozivaju da dođete do njihovog izložbenog prostora i uvjerite se u široki raspon njihove ponude te se vesele ponovnom druženju.

 • DIT

  Na sajmu Print21 u Zagrebu tvrtka Dit d.o.o., distributer strojeva i repromaterijala za grafičku industriju, posjetiteljima će predstaviti strojeve iz portfelja Epsona i Secaba. Posjetitelji će moći vidjeti pisač Epson SureColor SC-S60610 koji omogućuje novi način produkcije aplikacija te Epson SureColor SC-R5010L. Naći će se tu i modeli Epson SureColor SC-F2100 te Epson SureColor SC-F3000 iz segmenta DTG pisača uz koje svoje odjevne predmete možete ukrasiti savršenim grafikama i aplikacijama, živopisnim i kvalitetnim otiskom na svijetle i tamne tkanine. Od sublimacijskih pisača Dit će predstaviti Epson SureColor SC-F100 i Epson SureColor SC-F500 koji je idealan za proizvođače suvenira te za proizvođače tekstila. Uz gore navedene pisače, Dit će predstaviti i tehnološka rješenja u proizvodnji personaliziranih etiketa namijenjenih manjim nakladama, Epson ColorWorks CW-C3500, CW-C6500 te CW-C7500. Osim ovih modela, na štandu će biti izložene i termo preše za majice i šalice brenda Secabo, Secabo rezači folija te Vulcan FC-500VC plošni rezač. Dođite i uvjerite se u široku ponudu, a predstavnici tvrtke Dit će vam pomoći svojim dugogodišnjim iskustvom i savjetima.

 • Elektroterm

  Tvrtka Elektroterm na tržištu je više od 20 godina i specijalizirana je za opremanje pogona za tekstilnu proizvodnju, ali i pogona za doradu tekstila. Na sajmu Print21 predstavit će strojeve za strojni vez japanskog proizvođača Tajima te vlastiti brend strojeva za strojni vez EZEE. EMB - EASY EMBROIDERY BY ELEKTROTERM. Osim strojeva na sajmu će predstaviti po mnogima najkvalitetniji softver za izradu aplikacija za strojni vez Wilcom, zatim proizvode njemačkog proizvođača Madeira koji se ističe širokom paletom konaca za strojno vezenje, ali i ostalog popratnog pribora, škare japanskog proizvođača Kai te magnetne ramove za strojeve za strojni vez američkog proizvođača Hoop Master. Kao tvrtka s dugogodišnjim iskustvom, na jednom mjestu nude sve za strojni vez, od strojeva do potrošnog materijala, ali i poduku te podršku za što lakši ulazak u svijet strojnog veza. Sve posjetitelje sajma pozivaju da posjete njihov izložbeni prostor kako bi se uvjerili u kvalitetu njihove ponude.

 • Eurocop

  Eurocop d.o.o. iz Svete Nedelje i ove će godine sudjelovati na sajmu Print21 te će posjetitelji na njihovom štandu moći testirati pisač Ricoh Pro C7200X koji pored CMYK boja nudi mogućnost printanja dodatnih boja (bijela, lak, invisible red, zlatna, srebrna, fluo pink i fluo žuta). Osim navedenog pisača tvrtka Eurocop predstavit će veliki broj doradnih grafičkih strojeva proizvođača Graphtec, Uchida, Ideal, Multigraf i Duplo. Svim dosadašnjim i potencijalnim kupcima oprema će za vrijeme sajma te do kraja mjeseca travnja biti ponuđena po prigodnim cijenama. Posjetite tvrtku Eurocop na štandu br. 16, na sajmu Print21 u Zagrebu i uvjerite se u njihov široki asortiman.

 • Europapier

  Tvrtka Europapier Adria d.o.o. predstavila se posjetiteljima na već nekoliko sajmova u organizaciji Print Magazina. Na predstojećem sajmu Print21, Europapier Adria prezentirat će novitete, kako na tržištu papira tako i u segmentu vizualne komunikacije. Posjetitelji će imati prilike prelistati nove kataloge papira za digitalni tisak u SRA3 formatu. Sukladno trendu održivosti i ekološke osviještenosti posjetitelji će se moći pobliže upoznati s kolekcijama ekoloških i recikliranih papira. Početkom 2022. godine Europapier je lansirao novi VISCOM katalog koji sadrži više od 200 uzoraka materijala. Svaki uzorak pažljivo je odabran u skladu s inovacijama na tržištu i razvojem industrije. Više od 200 uzoraka A6 formata podijeljeno je u 10 kategorija kao što su papiri, baneri i meshevi, podna grafika, zidna grafika, prozorska grafika, display filmovi, filmovi za zaštitu od sunca, tekstil, specijaliteti i ostalo…Ideja je bila kupcima ponuditi praktičan i pregledan priručnik sa svim potrebnim informacijama o proizvodu te sukladno trendovima u tehnologiji uz pomoć QR koda na uzorcima možete dobiti informacije kao što su tehničke specifikacije proizvoda, certifikati koje posjeduje i saznati detalje o načinu primjene. Dodatni naglasak bit će na dekorativnim tapetama. Predstavnici tvrtke Europapier Adria pozivaju vas da dođete do njihovog izložbenog prostora i uvjerite se u široki raspon njihove ponude te se vesele ponovnom druženju.

 • Graphic Center

  Graphic Center će posjetiteljima sajma Print21 predstaviti seriju profesionalnih rješenja za digitalni grafički tisak, tisak tekstila i tisak promotivnih materijala. Osim digitalnog, DTG i sitotiska predstavit će i inovativna rešenja u DTF tehnologiji izrade preslikača. TexJet i Brother pisači pokazat će svoje vrhunske mogućnosti u dekoraciji tekstila. Također će biti predstavljeni svi noviteti PoliTape folija za tekstil kao i kompletna paleta Drucktech transfer preša. Osim ovih rješenja posjetiteljima će se predstaviti i najsuvremenija doradna rješenja za pripremu, rezanje, sušenje, apliciranje i ostalo. Graphic Center vas poziva da ih posjetite u Zagrebu na sajmu Print21.

 • IGEPA PLANA

  IGEPA na ovogodišnjem sajmu Print21 predstavlja najnovije od Mimaki tehnologije u obliku tri pisača koji će biti zanimljivi velikom broju korisnika u print industriji. Najpopularniji stolni UV pisač serije UJF-3042MkII dolazi u izvedbi „e“ s dodatnim poboljšanjima i naprednim funkcijama novog softvera, dok će iz segmenta ispisa iz role Igepa predstaviti dva pisača potpuno nove serije 100: solventni JV100-160 prikazat će s novim, visokokvalitetnim tintama AS5, dok su njegovog UV dvojnika UJV100-160 opremili fleksibilnim LED-UV tintama LUS-190, spremnim za ispis na najširem spektru različitih materijala. Očekujte i posebne sajamske pogodnosti!

 • Ino Žiri

  Tvrtka s više od 30 godina tradicije - INO, d.o.o., Žiri, lider je u razvoju i proizvodnji strojeva za sitotisak, tisak na staklo i automatizaciji. Na sajmu Print21 u Zagrebu predstavit će novi poluautomatski sitotiskarski stroj V6 te mogućnosti, prednosti i inovativna rješenja za kombiniranje digitalnog tiska i sitotiska u različitim djelatnostima: Tekstil - hibridni preslikači: Tehnologija hibridnog transfernog ispisa izvrsno je rješenje za izradu preslikača s gradijentima, prozirnostima, višebojnim detaljima ili varijabilnim podacima za personalizirane preslikače, preslikača s bar kodovima ili serijskim brojevima, CMYK logotipa, preslikača s dodatnom spotnom bojom s uputama za održavanje itd. Zbog klasičnog sito procesa, hibridni termo preslikači su kvalitetni i iznimno otporni na pranje, dok je izrada cjenovno pristupačna zbog digitalnog tiska i nudi beskrajne mogućnosti za dizajnere. Grafika i ambalaža - odličan spoj između digitalnog i sitotiska: Podizanje estetske vrijednosti digitalnog tiska i ambalaže uz izvrsnu usklađenost digitalnog tiska i sitotiska na INO SD opremi za sitotisak u tiskanju spotnih boja, lakova, svjetlucavih efekata… Industrijski tisak: Uz korištenje odgovarajućih materijala, kombinacija digitalnog tiska i sitotiska moguća je i u industrijskom tisku (IMD tisak, tisak panela, metalne ploče, tiskana elektronika…). INO SD Print know-how i oprema konkurentska su prednost svake tiskare jer savršeno rješavaju zahtjeve za personalizacijom, visokom kvalitetom i estetskom savršenošću tiskarskih proizvoda.

 • KLIO

  Tvrtka Klio d.o.o. pod brendom Elgrav nudi kompletna rješenja u industriji graviranja i označavanja. Strojevi za lasersko graviranje, pečati, repromaterijali za graviranje i promotivni artikli pogodni za personalizaciju. Ovom prigodom izlagat će strojeve za lasersko graviranje svojeg principala Epilog Laser, SAD, model Fusion Edge 12 i Fusion Pro 48. Navedeni strojevi opremljeni su sustavom kamera IRIS™ za precizno lociranje grafičke pripreme na objekt rada, te hiper brzim servo motorima koji dostižu brzinu graviranja od 4,2m/s pri 5G ubrzanju. Nadalje, tvrtka Klio će prezentirati najnovije graverske materijale i proizvode najvećeg američkog i svjetskog proizvođača graverske plastike i pribora Rowmark. Također će posjetiteljima predstaviti proizvode svojeg dugogodišnjeg partnera COLOP, Austrija, proizvođača pečata i pribora, s naglaskom na revolucionarni ručni digitalni printer e-Mark. U sklopu sajma predstavnici tvrtke prezentirat će rad gore navedenih strojeva i uređaja na raznim aplikacijama.

 • KONICA MINOLTA

  Tvrtka Konica Minolta je, i uz značajno izmijenjene uvjeta poslovanja u prethodne dvije godine, uspjela zadržati stabilno poslovanje te jednu od vodećih uloga na tržištu kada se radi o rješenjima za digitalni i industrijski tisak. Kao logičan nastavak aktivnosti na promociji digitalnog tiska u prvom redu, ali i drugih prodajnih programa iz našeg vrlo širokog portfelja, sajam Print21 prepoznajemo kao izvanrednu priliku za promociju, upoznavanje klijenata s našim portfeljem, novitetima s naglaskom na digitalnu transformaciju koja je lightmotiv Konica Minolta poslovanja. Sajam Print21 smatramo idealnom prilikom za obnovu poznanstva i suradnje, što dokazuje i naše prisustvo kao Zlatnog sponzora. Na sajmu predstavljamo tek jedan dio inovacija i rješenja na kojima Konica Minolta kontinuirano i intenzivno radi kako bi klijentima pružila all-in-one rješenja. Ove godine predstavit ćemo najnovije uređaje iz segmenta produkcijskog i industrijskog tiska, kao i novitete vezane uz rješenja za videonadzor, koji postaje sve veća potreba i u grafičkoj industriji. Posjetitelji će imati prilike upoznati se s All-In-One rješenjima iz navedenih, ali i drugih segmenata u kojima Konica Minolta ostvaruje značajne rezultate. Radi se o tisku etiketa, laserskom graviranju, savijanju, perforaciji, ink jet tisku iz arka, rješenjima iz segmenta sigurnosti te mnogim drugima. Predstavnici Konica Minolte sa zadovoljstvom vas očekuju na svojem štandu kako bi vam pomogli da zajedno s vama osmislimo nova poslovna rješenja, dodatno osvijestimo potrebu o nužnosti ulaganja u nove tehnologije koje će otvoriti neke nove prilike, dodatnu profitabilnost te pomoći krenuti u smjeru rasta i digitalne transformacije.

 • MANUS DEI

  Manus Dei d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Osijeku koja će na sajmu Print21 ove godine predstaviti inovativna rješenja sa Cover Styl´ interijer filmovima- Cover Styl Hrvatska, KPMF Premium folijama za vozila i brodove, čiji su dugogodišnji zastupnik za Hrvatsku i Sloveniju – Car Foil Shop Hrvatska. Uz navedene materijale predstavit će i sav potreban alat kako za pripremu tako i za aplikaciju. Uz stručno osposobljene djelatnike posjetitelji će moći postavljati pitanja o svemu što ih zanima s tehničke ili organizacijske strane poslovanja „ključ u ruke“. U njihovom asortimanu nalazi se i folija za objekte koja smanjuje potrošnju električne energije, blokira UV zrake te pruža potpunu privatnost i uživanje u pogledu bez blještavila. Predstavnici tvrtke raduju se vašem dolasku na sajam Print21!

 • NANODIY

  Tvrtka Nanodiy je i dalje korak ispred svih u inovacijama i praćenju trendova svjetskog tržišta tiska. Posvećeni potrebama tržišta za stalnim inovacijama i unapređenjima, na tržištu su ponudili DTF tisak izborom četiri vrste pisača DTF Basic, DTF Pro, DTF Advanced i DTF Premium. Balkansko tržište se najviše odlučuje za modele DTF Advanced i DTF Premium u skladu sa svojim potrebama poslovanja. Većina korisnika prepoznala je jako dobru priliku da uz tisak za svoje potrebe rade i uslužni tisak DTF-a. Veliki broj njihovih kupaca koji su radili sitotisak, vrlo rado su se odlučili da uz DTF tisak unaprijede svoje poslovanje kroz ovaj segment tiska. Nanodiy All in One tehnologija koja ima svoje mjesto na tržištu te je odlična za tisak na pamuk kao i na sve ostale materijale pripremljene za sublimaciju što omogućava plasman velikog broja artikala na tržištu. Iskoristite sajam Print21 gdje će vas tvrtka Nanodiy ugodno iznenaditi povoljnim paketima usklađenim s vašim potrebama tiska.

 • OGANJ

  Oganj d.o.o. će u suradnji sa svojim tehnološkim partnerom Canonom na sajmu Print21 predstaviti Canonova rješenja za produkcijski tisak koja korisnicima donose optimizaciju radnih procesa te najveću moguću učinkovitost i kvalitetu otiska. Oganj je specialist za unapređenje poslovanja na području produkcijskog ispisa i ispisa na široke formate, a kao Canon akreditiranom partneru dostupna su im sva znanja, informacije i alati koji omogućuju tiskarama da svojim korisnicima ponude inovativne usluge digitalnog tiska i tako stvore dodatnu vrijednost svojoj ponudi. S Canonovim rješenjima osiguravaju brz i kvalitetan tisak bez potrebe za vanjskom uslugom. Na štandu tvrtki Oganj i Canon bit će izloženi produkcijski tiskarski stroj imagePRESS C710 te višenamjenski uređaj za velike formate imagePROGRAF iPF TX3000.

 • PAKO SIGN PARTS

  PAKO će i ove godine sudjelovati kao izlagač i partner sajma Print21 u Zagrebu. Širinom svojeg portfelja predstavit će trendove u različitim segmentima LFP digitalnog tiska, rezanja i dorade. Također će predstaviti repromaterijal koji odgovara trendovima i odnosi se na korištenje ekološki prihvatljivih materijala. Partneri na događaju su Canon, Epson, Handtop, Jingwei, 3A Composites i Guandong srl. Segment digitalnog tiska i rezanja tvrdih i fleksibilnih materijala; Digitalni segment za rezanje do veličine A3; Segment opreme za završnu obradu.

 • RADIN

  Radin d.o.o. će na sajmu Print21 u Zagrebu predstaviti primarno svoj asortiman strojeva i materijala za digitalni tisak. Uz uhodane i već dobro poznate brendove i materijale poput Agfa strojeva za digitalni tisak, Intercoat samoljepljivih folija, Airplac kompozitnih ploča, Pixlip LED okvira, plakatnih papira i mnoštva drugih materijala, Radin će iskoristiti priliku da promovira novitet u svom asortimanu – Hexis Graphics samoljepljive folije. Hexis folije su već od ranije poznate hrvatskom tržištu kao vrhunske folije za najzahtjevnije ali i svakodnevne namjene. Na sajmu će biti prezentirane folije namijenjene raznim namjenama. Od onih za “wrap” vozila i plovila do folija namijenjenih zaštiti površina i drugih tehničkih namjena. Posjetitelji će dobiti uvid u asortiman, a moći će postavljati tehnička pitanja stručnjaku iz Hexisa i djelatnicima tvrtke Radin d.o.o.

 • STH

  Tvrtka Screen Team Hrvatska (STH) osnovana je 2019. godine. Iako je kratko vrijeme prisutna na tržištu, odlikuje se širinom asortimana u području tiska na tekstil, velikom zalihom proizvoda te stručnim kadrom spremnim pravovremeno pružiti stručnu i brzu podršku svojim korisnicima. Ovo je drugi put da izlažu na sajmu Print21 i dolaze s namjerom predstaviti vlastitu liniju DTF i DTG strojeva. Posjetitelji će se moći uvjeriti u jednostavnost i brzinu STH, DTF i DTG strojeva sa pripadajućim RIP softverom europskog proizvođača DEVSTUDIO te pripadajućim repromaterijalom (folije širine 60cm za toplo i hladno skidanje, ljepilo u prahu za pamuk, nylon, ali i ljepilo u prahu protiv sublimacije). Potencijalnim kupcima demonstrirat će načine na koje DTF linija smanjuje troškove proizvodnje, povećava produktivnost i proširuje ponudu, ali i novi “ STATE OF THE ART” DTG stroj brzine 160 otisaka na sat. Također, kao generalni zastupnik ACHITEX MINERVA proizvoda i ROQ International opreme za sitotisak, tvrtka će predstaviti novu seriju DTF boja te vodenih i plastisol boja za sitotisak. Uz to, prezentirat će opremu za sitotisak proizvođača ROQ International. Na sajmu Print21 posjetitelji će se moći uvjeriti da je Screen Team Hrvatska partner koji ih može pratiti u svim fazama njihovog poslovanja.

 • TEPEDE

  Tvrtka TEPEDE d.o.o. djeluje na području digitalnog tiska, a bavi se distribucijom materijala i opreme za sve vrste digitalnog ispisa na opremi solventne, vodene, sublimacijske i UV tehnologije te nudi industrijska i grafička rješenja za rezanje svih materijala, kao i doradnu opremu za sve potrebe digitalne grafike velikog formata. Na predstojećem sajmu predstavit će novi model Mutoh UV LED A3+ pisača, Mutoh novitet za brzi Eco solventni ispis, kao i OKI model White toner Label pisača za ispis u arcima i rolama. Mutoh XpertJet 461UF A3+ donosi brojna inovativna rješenja za UV tisak manjih formata, dok OKI PRO 8432 WT nudi idealnu nadogradnju za svaku digitalnu tiskaru budući da svojim bijelim tonerom omogućuje ispis na materijale u boji, strukturirane materijale kao i prozirne materijale, a idealan je upravo za sublimaciju. Novopredstavljeni model Label pisača OKI PRO 1050 koji uz CMYK konfiguraciju dolazi i sa bijelim tonerom te rješava sve potrebe visoko kvalitetnog tiska na etikete. Uz predstavljene pisače zaokružuje se priča vrhunskog tiska za sve napredne tiskare koje imaju potrebe za pisačima manjih formata. Također, tvrtka Tepede prima predbilježbe za prezentacije novog modela solventnog pisača Mutoh XpertJet 1341SR Pro koji nudi najbrži ispis do sada, a koristi odlične Eco Ultra Mutoh boje s GreenGuard i GreenGuard Gold certifikatima. Noviteti u specijalnim materijalima za ispis velikog formata neizostavan su dio njihove ponude, a svakako ih posjetite da vidite koje trendove preporučuju za ovu godinu.

 • TOSCANA SYSTEMS

  Toscana ERP&CRM je specijalizirani software za print & sign industriju. U više od 25 godina rada razvili su inovativna rješenja putem kojih se automatiziraju svakodnevni procesi u tiskari, veleprodaji i ukupnom vođenju poslovanja. Sustav osigurava praćenje i obradu svih dolaznih upita i narudžbi, izradu ponuda uz automatiziranu kalkulaciju tiska, planiranje proizvodnje, izradu radnih naloga, praćenje svih troškova proizvodnje uključujući rad djelatnika, skladišne transakcije i troškove repromaterijala. Status proizvodnje moguće je pratiti u stvarnom vremenu (procentualno i po radnim koracima). Svi elementi sustava povezani su u jednu cjelinu koja osigurava učinkovit rad, kontrolu troškova, rokova i jasna izvješća o učinkovitosti i RUC-u po pojedinom radnom nalogu i izdanim računima te potrebna knjigovodstvena izvješća. Posjetite ih na sajmu Print21 u Zagrebu kako biste se uvjerili u kvalitetu njihove ponude.

 • TRGO FORTUNA

  Trgo Fortuna d.o.o. dugogodišnji je partner Print Magazina. Glavna djelatnost im je veleprodaja grafičkog repromaterijala, a unazad nekoliko godina u svoj prodajni asortiman uvode i različite tehnologije iz segmenta digitalnog tiska. Od ArtisJet UV LED pisača, AstroNova pisača za etikete i sistema za overprint tisak, iECHO flatbed cuttera/rezača do Cormak CO2 i fiber lasera. Na sajmu Print21 u Zagrebu posjetiteljima će predstaviti pisač za etikete AstroNova Label printer QL-300 s. Radi se o digitalnom stolnom etiketnom pisaču za tisak na papire i samoljepljive materijale. S obzirom na konfiguraciju CMYK + BIJELA osim na standardne (bijele) materijale moguće je otiskivanje i na metalizirane, transparentne ili materijale u boji, što pisaču daje dodanu vrijednost i time ga izdvaja kao odlično rješenje u segmentu izrade etiketa. Drugo rješenje koje će predstaviti je AstroNova T3-OPX sistem za overprint tisak koji omogućuje visokokvalitetan ispis direktno na kartonsku ambalažu, papirnate vrećice, drvene podloge i ostale upojne materijale, ali i na deblje predmete kao što su blister omotnice, kartonske i drvene kutije itd. U današnje vrijeme personalizacije, ovi pisači zasigurno mogu dodati novi moment u vašem poslovanju i time doprinijeti raznolikosti vaše ponude. Predstavnici tvrtke Trgo Fortuna pozivaju vas da ih posjetite na sajmu u Zagrebu i upoznate se s njihovom ponudom.

 • TUPLEX

  Tvrtka Tuplex d.o.o., posluje u Hrvatskoj od 2015. godine, kao dio Tuplex grupe sa sjedištem u Poljskoj te podružnicama u Češkoj, Mađarskoj, Rusiji, Bugarskoj, Rumunjskoj, Srbiji i Sloveniji. Nude materijale koji se svakodnevno koriste u proizvodnji reklamnih panela, polica, znakova, izlagačkih štandova te u svrhu dizajniranja interijera i eksterijera. Lider su na hrvatskom tržištu u prodaji pločastih poluproizvoda. Iz svojeg sjedišta u Svetoj Nedelji pokrivaju tržište Hrvatske i Slovenije. Prate tržišna kretanja i plasiraju nove proizvode za umjetnike, dizajnere, scenografe, arhitekte, kreatore reklama i mnoge druge. Veliki spektar boja, formata, debljine i tipova materijala oslobađa kreativni potencijal i inspirira potragu za novim idejama. Uz materijale za reklamnu i građevinsku industriju u ponudi imaju i materijale za jednostavna industrijska rješenja kao i za visoko napredne inženjerske konstrukcije. Svi proizvodi koje će vam predstaviti na sajmu Print21 ispunjavaju visoke standarde kvalitete, dizajna i garantiraju preciznost.

 • Tvrtka Witpac SEE d.o.o. predstavit će se posjetiteljima na sajmu u Zagrebu. Witpac SEE nudi transfer folije za tisak na tekstil visoke kvalitete s najširim rasponom boja flex folija i samoljepljivih folija za vanjsku i unutarnju primjenu. Prisutni su kroz distributersku mrežu na globalnom tržištu, a sjedište tvrtke je u Njemačkoj, dok su podružnice u Brazilu, Rusiji i Hrvatskoj. Na predstojećem sajmu Print21, Witpac SEE prezentirat će postojeće serije proizvoda brenda NOVA-FLEX transfer folija za tisak na tkanine i samoljepljivih folija. Posjetitelji će imati prilike upoznati se s proizvodima kroz novi katalog, pregledati color cardove svih ponuđenih serija u njihovim varijantama boja te vidjeti ponuđene serije folija na već otisnutim uzorcima. Kako bi približili jednostavnost primjene patch-twilla i upoznali posjetitelje s načinom aplikacije istog, na licu mjesta će demonstrirati sami otisak. Predstavnici tvrtke Witpac SEE pozivaju vas da ih posjetite na sajmu u Zagrebu i upoznate se s njihovom ponudom.

 • ZINAM

  Na Sajmu Print21 u Zagrebu tvrtka Zinam prikazat će najnoviju generaciju Espon Sure Color foto pisača za ispis fotografija, umjetničkih reprodukcija i probnih otiska. Izložen će biti Epson SC-P9500, 44“ (111,8 cm) model koji koristi nove Epson Ultrachrome Pro 12 pigmentirane tinte i 12 kanalnu glavu. Nova generacija tinti i ispisne glave nudi još širi bojni opseg, vrhunsku kvalitetu i trajnost ispisa uz znatno poboljšanu produktivnost u odnosu na prethodne modele. Pisač je dostupan u širinama 24“ (61 cm) i 44“ (111,8 cm). Predstavnici tvrtke na sajmu će prikazati primjene kao što su tisak fotografija, umjetničkih reprodukcija na platno i ostale materijale te ispis probnih otisaka.

Uz podršku