Print 21

15.09.2020. - 16.09.2021.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

Print21 je sajam grafičkih tehnologija koji će obuhvatiti sve, od malih aplikacija do velikih formata, s naglaskom na sign & promo segment, digitalni komercijalni tisak iz arka, tisak tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija.

Nakon nekoliko godina iskustva u organiziranju različitih događanja na području regije, uvidjeli smo potrebu za organiziranjem ozbiljnijeg i većeg grafičkog sajma koji će na jednom mjestu okupiti distributere, tiskare i korisnike usluga tiska i pokazati im rješenje i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.

Na sajmu vas uz izložbeni očekuje i konferencijski dio koji će biti organiziran u suradnji s grafičkim i marketinškim stručnjacima, tvrtkama sudionicama, visokoškolskim grafičkim obrazovnim institucijama te Udruženjem grafičko-prerađivačke industrije HGK.

Od dodatnih sadržaja u sklopu sajma očekuje vas i Wrap najtecanje u obljepljivanju vozila, u kojem će se ove godine natjecati timovi, a prva tri tima će osvojiti i vrijedne nagrade sponzora.

Sukladno preporukama HZJZ u pripremi su sve moguće mjere zaštite izlagača i posjetitelja, od maski i rukavica na samom ulazu, mjerenja temperature svim sudionicima, evidencije svih posjetitelja pa do stalaka s dezinfekcijskim sredstvima unutar samog prostora.

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji, i na Print 21 je ulaz besplatan a potrebna je samo prijava.


Utorak, 15. 9.

Zagrebački Velesajam, Kongresna dvorana

Otvorenje sajma Print 21 za posjetitelje

Zagrebački Velesajam, Kongresna dvorana

Radionica Tvornica majica

Radionica Tvornica svjetlećih reklama

Wrap Star natjecanje u obljepljivanju vozila

Print Magazin, Konica Minolta Hrvatska, Hrvatska Gospodarska Komora

Službeno otvorenje sajma i pozdravna riječ

Print Magazin, Konica Minolta Hrvatska, Hrvatska Gospodarska Komora
Budućnost sign industrije

Stručno - edukacijski program sajma

Budućnost sign industrije
LED displeji vs. jumbo plakati
3D tisak - od ideje do proizvoda
OKI specijalizirana rješenja - Industry Vertical Proposition
Reklama kao građevina - administrativni zahtjevi
Translucentni filmovi za briljantno prosvjetljivanje
Zagrebački Velesajam, Kongresna dvorana

Zatvaranje sajma za posjetitelje

Zagrebački Velesajam, Kongresna dvorana

Srijeda, 16. 9.

Zagrebački Velesajam, Kongresna dvorana

Otvorenje sajma Print 21 za posjetitelje

Zagrebački Velesajam, Kongresna dvorana

Radionica Tvornica majica

Radionica Tvornica svjetlećih reklama

Wrap Star natjecanje u obljepljivanju vozila

Ambalaža & Etikete

Stručno - edukacijski program sajma

Ambalaža & Etikete
Kretanja u ambalažnoj industriji Hrvatske
Ambalažni materijali u nastojanjima kružnog gospodarstva
Ambalaža kroz prizmu digitalne tehnologije Konica Minolte
Zagrebački Velesajam, Kongresna dvorana

Zatvaranje sajma za posjetitelje

Zagrebački Velesajam, Kongresna dvorana
 • Black Line

  Black line d.o.o. je tvrtka specijalizirana za prodaju folija za promjenu boju vozila, PPF folija za zaštitu laka na vozilu, solarnih folija za vozila i objekte te folija za uređenje interijera CoverStyl. Osim velikog asortimana folija u svojoj ponudi imaju i veliki izbor alata za montažu folija. Svoj široki asortiman proizvoda predstavit će na sajmu Print 21 u Zagrebu. Na štandu će također biti i demo vozilo na kojem će se uživo demonstrirati postavljanje najnovijih materijala na tržištu brendova Skyfol i Teckwrap, tako da će posjetitelji na licu mjesta moći vidjeti razne mogućnosti i efekte koji se mogu postići s najnovijim materijalima. Biti će izloženo preko 300 različitih vrsta alata poznatih svjetskih proizvođača Fusion, Yellotools, Pro tools, Olfa, Nt cutter, Steinel, Avery, 3M, Hexis koji će se odmah moći i kupiti. Tvrtka Black Line biti će i jedan od sponzora Wrap natjecanja te će osim nagrada za natjecatelje sponzorirati i foliju za promjenu boje na automobilima brenda Teckwrap.

 • Kopitehna

  Tvrtke Canon Croatia i Kopitehna će na sajmu Print 21 predstaviti Canonova rješenja na području produkcijskog tiska koja korisnicima donose optimizaciju radnih procesa te najveću moguću učinkovitost i kvalitetu otiska. Canon je dugo vremena prisutan na području produkcijskog tiska i tvrtkina rješenja na ovom području omogućuju tiskarama da korisnicima ponude inovativne usluge digitalnog tiska u kratkom roku i tako stvore dodatnu vrijednost svojoj ponudi i ostvare veće prihode. Kada se koriste interno u tvrtkama, ta rješenja osiguravaju brz i kvalitetan tisak dokumenata i marketinškog materijala bez potrebe za vanjskom uslugom. Na štandu Canona i Kopitehne moći ćete uživo vidjeti mono pisač formata A3 imageRUNNER ADVANCE DX 8786 PRO koji uz napredne inovativne tehnologije, sofisticiranu sigurnost i pametni softver u oblaku omogućuje bezbolnu digitalnu transformaciju tvrtkama svih veličina te uređaj imagePRESS C165, savršen spoj višefunkcijskog uredskog pisača i stroja za produkcijski tisak kojim ćete lako i jednostavno pretvoriti bijele listove papira u atraktivan materijal koji privlači pažnju.

 • Dipa

  Tvrtka Dipa d.o.o. će na sajmu Print 21 predstaviti Roland VG2 print/cut stroj s novim TR2 bojama koje daju nevjerojatnu živost tisku te vam omogućuju da pogodite nijanse korporativnog identiteta vaših kupaca. Osim VG2 pisača, moći ćete pogledati i Rolandovu uspješnicu među UV pisačima – LEF2-200 koji vam pruža bezbroj mogućnosti za tisak na najrazličitije materijale, od drveta i plastike, do kamena, stakla, metala i sl. Izložit će i Roland BT-12, najnoviji pisač za direktan ispis na tekstil. Osim strojeva, Dipa će prezentirati i različite materijale svojih dobavljača s posebnim naglaskom na najnovije 3M folije serije 2080 za car wrap, koje vam otvaraju vrata u jednu novu dimenziju obljepljivanja vozila. Pored folija za obljepljivanje vozila, posjetitelji će moći vidjeti i 3M folije za arhitektonsko uređenje u preko 1000 tekstura koje vam nude visoko fleksibilnu kolekciju materijala za ravne i zaobljene površine pružajući vam neograničen potencijal redizajna svake površine. S nestrpljenjem vas očekuje vaša Dipa ekipa!

 • Dit

  Na sajmu Print 21 u Zagrebu tvrtka Dit d.o.o., distributer strojeva i repromaterijala za grafičku industriju, posjetiteljima će predstaviti strojeve iz portfelja Epsona, Summe i Secaba. Posjetitelji će moći vidjeti pisač SureColor SC-S60610 koji omogućuje novi način produkcije aplikacija, od jednostavnih reklamnih pa do vrhunskih displej i dekorativnih aplikacija na nizu podloga. Svaku komponentu ovog pisača je proizveo Epson kako bi se osigurao besprijekoran rad i ispis profesionalne kvalitete. Naći će se tu i model SureColor SC-F2100, DTG pisač uz kojeg svoje odjevne predmete možete ukrasiti savršenim grafikama i aplikacijama, živopisnim i kvalitetnim otiskom na svijetle i tamne tkanine. Epson SureColor SC-F500 produkcijski je sublimacijski pisač iz role širine 61cm, idealan za manje proizvođače tekstila ili suvenira i drugih sublimacijskih proizvoda. Uz gore navedene pisače, Dit d.o.o. će predstaviti i tehnološka rješenja u proizvodnji personaliziranih etiketa namijenjenih manjih nakladama s dva Epsonova pisača, ColorWorks CW-C3500 i ColorWorks CW6500. Osim ovih modela, na štandu će biti izložena i termo preša Secabo TS7, zakretna preša koja se koristi za transfer otiska na razne prethodno pripremljene materijale, ali i termo transfer preša Secabo TM1, za sublimacijski tisak na šalice. Uz sve navedeno posjetitelji će moći vidjeti i Summa rezač D140 na kojem će biti prezentirano konturno izrezivanje naljepnica prethodno otisnutih sa SureColor SC-S60610 pisačem. Dođite i uvjerite se u široku ponudu, a predstavnici tvrtke Dit će vam pomoći svojim dugogodišnjim iskustvom i savjetima.

 • Eurocop

  Tvrtka Eurocop d.o.o. iz Svete Nedelje kao regionalni distributer više renomiranih brendova u segmentu industrije tiska (Ricoh, Graphtec, Uchida, Ideal, Astojet, Duplo, Clairefontaine i dr.) posjetiteljima će na sajmu Print 21 predstaviti pisač za direktni tisak na tekstil - Ricoh Ri 100 koji je malo ulaganje za veliki profit te DTG pisač Ri 1000 koji donosi veću brzinu ispisa jer u sebi ima Ricoh industrijske ispisne glave te održiviji i tanji ostisak. Zahvaljujući posljednjoj Ricoh tehnologiji moći ćete vidjeti Ricoh PRO L5160 lateks koji koristi lateks boje na vodenoj bazi te tako možete proširiti svoju ponudu velikoformatnih materijala za unutarnju i vanjsku primjenu. Novi model vinil rezača Graphtec CE7000-130, koji iznimno brzo i precizno reže medije širokog formata, uključujući holografski papir i reflektirajuće listove koji su sada kompatibilni zbog poboljšanja algoritma ARMS senzora. U segmentu tiska iz arka u boji vidjet ćete petobojni pisač Ricoh Pro C7200x koji pruža mogućnost ispisa na različitim medijima. Upravo zbog te pete boje radi se o jedinstvenom stroju na tržištu jer uz CMYK donosi i jedinicu za petu boju koja omogućuje ispise bezbojnim tonerom (Clear), bijelim tonerom, Neon Pink tonerom, Neon Yellow tonerom te Invisible red tonerom za potrebe sigurnog tiska. Također iz kategorije Color laser produkcijskih uređaja moći ćete vidjeti najnoviji Ricoh Pro C5300S pisač koji je dizajniran tako da omogućava veću fleksibilnost proizvodnje, bolju kvalitetu ispisa i širu ponudu usluga za male i srednje velike digitalne tiskare. Posjetitelji će vidjeti i Uchidu Aerofold, kompaktan uređaj za presavijanje papira od B7 do SRA3 formata, IDEAL 5260, grafički nož koja ima sigurnosne senzore svjetlosnih zraka u radnom području za najvišu razinu sigurnosti te Astrojet S1, printer za kuverte.

 • Grafko Caspar

  Grafko-Caspar d.o.o. jedna je od najvećih tvrtki koje se bave digitalnim tiskom na tekstil na jugoistoku Europe. Već gotovo 25 godina tvrtka prati najnovije trendove i tehnologije te je danas jedan od vodećih proizvođača svih vrsta zastava, tekstilnih transparenata, okvira i zaslona s tekstilom. Prateći trendove razvoja tehnologije digitalnog tiska na tekstil, tvrtka je nedavno uložila u pogon za proizvodnju tekstilnih proizvoda po narudžbi te u uslugu digitalnog tiska na zahtjev. Zahvaljujući toj investiciji proširili su asortiman proizvoda na proizvode za tiskanje Roll-to-Roll i Direct-to-Garment te time stječu sve više klijenata kojima je od izuzetne važnosti vrhunska kvaliteta, pouzdanost i savršena preciznost ispisa. Ovi kreativni Varaždinci su već dobro poznati brojnim domaćim i stranim renomiranim dizajnerima s kojima surađuju godinama. Iznenadili biste se koje su sve planetarno popularne zvijezde nosile tkaninu koja je bila digitalno otisnuta baš u Hrvatskoj, u Grafko-Caspar pogonu. Njihov asortiman: zastave, banneri; LED & frame zasloni; sportska odjeća po mjeri; digitalno tiskana personalizirana tkanina na zahtjev; digitalno tiskani personalizirani dodaci i odjeća na zahtjev; “DTG” personalizirani tiskani proizvodi. Možete i samostalno prilagoditi svojim potrebama posredstvom najmodernijeg web shopa za proizvode ove vrste: www.caspar-design.com. Predstavnici tvrtke Grafko-Caspar vas pozivaju da ih posjetite na sajmu Print 21 u Zagrebu i uvjerite se u široki asortiman i visoku kvalitetu njihovih proizvoda.

 • Ibis Alpha

  Tvrtka Ibis-Alpha bavi se distribucijom termo transfer preša robne marke Alphathron i rezača folija. U svojoj ponudi imaju nekoliko modela termo preša, od low entry segmenta pa do profesionalnih, poluautomatskih, dimenzija 40x50cm. Uz termo transfer preše distributeri su i rezača folija. Najprodavaniji model SC721 namijenjen je izrezivanju samoljepljivih folija do širine 64cm. Ovaj rezač je nezaobilazni pomoćnik u mnogim digitalnim tiskarama radi vrlo prihvatljive cijene, ali i pouzdanosti. Malo veći model je rezač SC1351, s maksimalnom širinom rezanja 126cm. Najčešće se koristi u reklamnoj industriji za izradu samoljepljivih naljepnica za izloge, vozila i slične veće aplikacije Manji rezači SC330 i SC361 su desktop inačice namijenjene digitalnim tiskarama, a osim rezanja folija koriste se i za rezanje kartona do 300g težine. Oba modela imaju ugrađen optički uređaj za određivanje početne pozicije rezanja, a to im omogućuje konturno izrezivanje. Dođite na sajam Print 21 i na licu mjesta se uvjerite u široke mogućnosti primjene ovih pisača.

 • Klio

  Tvrtka Klio d.o.o. u suradnji s Epilog Laserom (SAD) predstavit će novi stroj za lasersko graviranje Fusion Pro 32 na sajmu Print 21 u Zagrebu. Nova Fusion Pro Serija strojeva posjeduje najveće brzine graviranja u industriji i nevjerojatno precizne mogućnosti pozicioniranja grafičke pripreme. Posjetitelji se pozivaju da dođu, kako bi demonstrirali novi stroj, zajedno s ostalim modelima Epilog Lasera. Izloženi stroj će biti u radnom formatu 812 x 508 mm, s instaliranim Epilog-ovim IRIS ™ sustavom kamera, koje korisniku omogućavaju da u stvarnom vremenu vidi sliku radnog stola i precizno pozicionira grafičku pripremu na obradni predmet u manje vremena nego ikad prije. Fusion Pro postiže najveće brzine graviranja u industriji, do 4,2 m/s uz 5G ubrzanje. Dodatne karakteristike Fusion Pro serije uključuju: Zaslon osjetljiv na dodir na laseru - mogućnost biranja između poslova, mijenjanje postavki i još mnogo toga na laseru s lako dostupnog zaslona osjetljivog na dodir. SAFEGUARD™ karakteristika - čuva mehaniku laserskog stroja od prljanja, uz pomoć prekrivenog sklopa x osi i poklopcem za leću. Nastavljajući Epilogov ugled industrijskih lasera, Fusion Pro 32 i Fusion Pro 48 posjeduju komponente najviše kvalitete za dugotrajnost i niske troškove održavanja. Za više informacija posjetite: www.epiloglaser.com.

 • Konica Minolta

  Kako bi zadovoljili sve veće zahtjeve za brzinom i kvalitetom u digitalnom tisku, Konica Minolta kreirala je potpuno novu seriju digitalnih tiskarskih uređaja, Cypress. Na sajmu Print 21, Konica Minolta Hrvatska, predstavit će model AccurioPress C12000, ali i ostale PP uređaje iz Konica Minolta portfelja. Novu generaciju uređaja Cypress, modele AccurioPress C14000 i AccurioPress C12000, odlikuje engine koji nije nasljednik prošlih generacija, nego je u potpunosti novorazvijen za potrebe ove serije. Odlikuju ga brzine tiska od 140 str./min za C14000, odnosno 120 str./min za C12000, uz odličnu reprodukciju boja i vrhunsku obostranu registraciju kod tiska do formata 330x900 mm. Uz razvoj novih kazeta za ulaganje papira, novih doradnih uređaja kao i uređaja za nadzor kvalitete otiska ovi sistemi mogu značajno povećati brzinu, produktivnost, te konkurentnost na tržištu. Uz navedeni uređaj posjetitelji će na sajmu moći vidjeti i MOBOTIX tehnologiju toplinskog snimanja koja omogućava praćenje i nadzor topline objekata i ljudi te praćenje proizvodnih procesa. Svoju primjenu Mobotix kamere itekako imaju i u grafičkoj industriji. Ključna infrastruktura koju čine strojevi, oprema i materijali zahtijeva zaštitu i učinkovit nadzor na daljinu, a mogućnosti inteligentne automatizacije procesa koje nude uređaji MOBOTIX jamče operativnu sigurnost i optimizaciju radnih procesa. Predstavnici tvrtke Konica Minolta Hrvatska pozivaju Vas da ih posjetite na sajmu Print 21 gdje ćete moći saznati sve o proizvodima i rješenjima koja vam mogu ponuditi.

 • Macan

  Tiskara Macan na tržištu posluje zadnjih 20-tak godina, a od konkurencije se razlikuju po tome što su orijentirani na teže projekte. Svake godine na tiskarsko tržište dolaze proizvodi i papiri novih svojstava, tekstura i boja. Kreativnošću svojih dizajnera te dugogodišnjim stručnim znanjem tiskara Macan konačne proizvode pretvara u mala umjetnička djela. Klijentima nude široku paletu vrhunskih kvalitetnih usluga, a posebno žele istaknuli foliotisak i slijepi tisak (blindruck), koji svojom kombinacijom vidljivo čine razliku u odnosu na druge tehnike. U nastojanju da svojim kupcima ponude najbolju uslugu uz optimalne troškove, implementirali su rješenja i za male naklade digitalnog foliotiska (MGI Meteor 8700 Se+ Unlimited Colors) s mogućnošću tiska na papirima i sintetičkim materijalima. Tiskara Macan jedina je tiskara u Hrvatskoj koja zapošljava više od 50% osoba s invaliditetom i time postavlja nove standarde u tiskarskoj industriji. Predstavnici tvrtke vas pozivaju da ih posjetite na sajmu Print 21 gdje će vam pomoći svojim dugogodišnjim iskustvom, znanjem i idejama kako biste unaprijedili svoje poslovanje.

 • Microline / Novel Centar

  Tvrtka Microline na tržištu posluje od 1989. godine, a bavi se uvozom i veleprodajom informatičke i telekomunikacijske opreme. Njihovi su dobavljači svjetski proizvođači IT opreme. Na sajmu u Zagrebu posjetiteljima će predstaviti OKI Industry Vertical Proposition - ispisna rješenja namijenjena širokom spektru korisnika kao što su javni servisi - zdravstvo, školstvo, knjižnice, retail te marketinške agencije koje opslužuju gore navedene. Omogućit će im da povećaju rezultate akcija, povećaju vidljivost ili prikažu dodatne informacije o svojim proizvodima/uslugama. Korisnik dobiva paket kojeg čini OKI printer, te različiti mediji: naljepnice, banneri, narukvice, zastavice… Njihova je kompatibilnost garantirana od strane OKI-a! Prednosti u odnosu na Digital Signage: niži trošak postavljanja, bez opasnosti od ispada u radu, veća fleksibilnost u izboru lokacije (zastavice, visilice..). Prednosti u odnosu na vanjsku uslugu tiska: mogućnost integracije sa ERP-om korisnika (ispis deklaracija, ser.brojeva…), kraće vrijeme izrade, prihvatljiv trošak manjih serija/pojedinačnih primjeraka, bez troška transporta i skladištenja.

 • Nanodiy

  Nanodiy je svoje proizvode predstavio na svim vodećim svjetskim sajmovima od Kine preko Njemačke, Francuske, Češke, Poljske, Bugarske, Rumunjske pa sve do Turske, a ove jeseni predstavit će se i u Zagrebu, na sajmu Print 21. Glavni fokus predstavljanja na ovom sajmu je približiti se onima koji žele pokrenuti svoj vlastiti posao iskoristivši poticaje za samozapošljavanje, onima koji se do sada nisu imali prilike susresti s tehnologijom kao i porazgovarati sa svim postojećim korisnicima koji imaju neka pitanja ili im treba neka nova ideja ili pak žele nadograditi svoj stari sistem na All in One tehnologiju. Nanodiy će predstaviti svoju All in One tehnologiju i pakete namijenjene za pokretanje vlastitog poslovanja. All in One tehnologija omogućuje tisak na različite vrste materijala, od pamučnih majica do sublimacijskih materijala i to sve s jednim pisačem i vrlo niskom cijenom početne investicije. Na sajmu će se održavati prezentacije za sve one koji razmišljaju o kupovini Nanodiy tehnologije. Predstavnici tvrtke vas pozivaju da ih posjetite na sajmu Print 21 i pripremite pitanja na koja će vam vrlo rado odgovoriti.

 • OG grafika

  Og grafika d.o.o. vodeći je hrvatski proizvođač kalendara, te u svojoj ponudi nudi više od 50 vrsta različitih kalendara pripremljenih za dotisak, a posljednjih nekoliko godina tržištu su ponudili i notese i rokovnike iz vlastite hrvatske proizvodnje. Og grafika d.o.o. na nadolazećem sajmu Print 21 predstavit će novu kolekciju kalendara za sljedeću 2021. godinu, kao i kolekciju notesa i rokovnika, te stolnih planera i mapa. Og grafika najbolji je izbor za tiskarske obrte, digitalne studije, marketing agencije i grafičke dizajnere kod odabira dobavljača za papirni dio Promotivnog programa budući da je svoje poslovanje prilagodila baš takvim kupcima. Nastupom na sajmu žele svoju ponudu, konkurentne cijene i educirano prodajno osoblje predstaviti novim kupcima, želeći im pokazati mogućnosti za nadogradnju njihovog proizvodnog asortimana, ali i zahvaliti se dosadašnjim vjernim partnerima. Uz Promotivni program, u jednom djelu biti će izloženi i ostali proizvodi iz proizvodnog asortimana u koji spadaju knjige s tvrdim i mekim uvezom, brošure, plakati… Posebni naglasak daju na KAMENI NOTES, novinu na našem tržištu, a koji postaje sve atraktivniji poklon za premium partnere. Predstavite svojim kupcima nešto novo, ponudite im proizvode koji će njihovu reklamu nositi tijekom cijele godine i bit će Vam zahvalni. Og grafika d.o.o. će Vam u tome rado pomoći.

 • Pozor
 • Reply Tool

  U REPLY Tool-u uvijek traže nove alate ili rješenja kojima žele zadovoljiti potrebe i riješiti probleme svojih klijenata. Jedno od njih je kvalitetniji i sigurniji način rezanja raznoraznih materijala pomoću visokokvalitetnih OLFA skalpela, a svoj asortiman proizvoda predstavit će vam na sajmu Print 21 u Zagrebu. Skalpeli su vrlo dobro dizajnirani i izrađeni, a uz mnoštvo modela koje nudi OLFA, možete pronaći model koji savršeno odgovara vašim potrebama. Performanse i brzina ovih skalpela su neprocjenjive vrijednosti na terenu. OLFA ultra-oštri skalpeli s crnom oštricom isključivo su dizajnirani za maksimalne performanse rezanja, idealni su za aplikacije u kojima je potrebna vrhunska oštrina. U vrlo kratkom vremenu mnogi profesionalci pronašli su različite izvedbe i aplikacije OLFA proizvoda koje su postale neizostavan dio njihovog svakodnevnog alata. Primjenu u grafičkoj industriji imaju ponajprije OLFA skalpeli modela OLFA SAC-1 i OLFA SVR-2 u kompletu s visokokvalitetnim zamjenskim oštricama od nehrđajućeg čelika od 9 mm, s oštricom od 45 ° u 13 segmenata ili oštricom od 30 ° u 7 segmenata. Ukoliko ste u potražnji OLFA skalpela uz određenu oštricu REPLY Tool nudi širok asortiman, bilo da je riječ o industrijskim, sigurnosnim, rotacijskim skalpelima, strugačima ili dekornim skalpelima za određenu aplikaciju, zasigurno možete pronaći sve što vam treba od OLFA-e na olfa-hrvatska.hr.

 • Sistrade

  SISTRADE - Software Consulting, S.A. je međunarodna tvrtka koja se bavi sistemskim informacijskim inženjeringom i konzaltingom s velikim know-how u razvoju softvera te konzultantskim uslugama za različita područja djelatnosti, uključujući industrijske tvrtke. Glavni cilj SISTRADE-a je ponuditi tržištu najbolje alate za informacijske sustave kako bi svojim korisnicima pomogli u poboljšanju performansi u svim kritičnim poslovnim procesima. SISTRADE ima savjetodavni tim za poslovne procese koji dodaje vrijednost i pomaže u razvoju inovativnih rješenja, uglavnom internetskih, za SISTRADE korisnike. Zahvaljujući poznavanju tehnologije i poslovnih procesa kupcima daje globalna rješenja sa stvarnom i značajnom vrijednošću za njihovo poslovanje. U SISTRADE-u, kao tvrtki za informacijsku tehnologiju, u stalnom smo kontaktu s najnovijim i najsuvremenijim tehnologijama i na tehnološkoj razini nema razlike između menadžera i drugih zaposlenika. Zahvaljujući operativnoj blizini ljudskih resursa, prijenos vrijednosti unutar tvrtke je višesmjeran. Vrijednosti poput inovacija, pomoći i timskog duha, snažno utječu u na organizaciju i funkcioniranje tvrtke. Za više informacija posjetite njihovu web stranicu www.sistrade.com, a u Zagrebu ih posjetite na sajmu Print 21.

 • Tepede

  Tvrtka TEPEDE d.o.o. djeluje na području digitalnog tiska, a bavi se distribucijom materijala i opreme za sve vrste digitalnog ispisa na opremi solventne, vodene, sublimacijske i UV tehnologije te nudi industrijska i grafička rješenja za rezanje svih materijala, kao i doradnu opremu za sve potrebe digitalne grafike velikog formata. Na sajmu Print 21 će predstaviti novi model Mutoh UV LED A3+ pisača, kao i OKI modele White toner pisača za ispis u arcima i rolama. Mutoh XpertJet 461UF A3+ donosi brojna inovativna rješenja za UV tisak manjih formata, dok OKI PRO 8432 WT nudi idealnu nadogradnju za svaku digitalnu tiskaru, budući da svojim bijelim tonerom omogućuje ispis na papire u boji ili prozirne materijale, a idealan je upravo za sublimaciju. Posjetitelji će također moći vidjeti novi model Label pisača OKI PRO 1050 koji uz CMYK dolazi i s bijelim tonerom te rješava sve potrebe visokokvalitetnog tiska na etikete. Uz predstavljene pisače tvrtka Tepede zaokružuje priču vrhunskog tiska za sve napredne tiskare koje imaju potrebe za pisačima manjih formata. Na njihovom štandu posjetitelji će se moći predbilježiti za prezentacije novog modela solventnog pisača Mutoh XpertJet 1641SR.

 • Toscana

  Tvrtka Toscana Systems iz Zagreba predstavit će se posjetiteljima sajma Print 21 u Zagrebu sa svojim softverskim rješenjem. Toscana ERP sustav omogućuje kompletno vođenje svih vrsta grafičkih djelatnosti, a podržane su sve aktivnosti grafičara, od sustava za automatsku kalkulaciju cijena, radnih naloga pa sve do izdavanja računa i detaljnog praćenja poslovanja tvrtke. Svejedno je radite li ofsetni, digitalni, XXL tisak, sitotisak ili bilo koju drugu vrstu grafičke proizvodnje ili veleprodaje (npr. promo proizvodi), kod njih ste na pravom mjestu. Pojednostavit će i ubrzati Vaše poslovne procese, organizirati stvari prema najnovijim standardima, povećati efikasnost tvrtke i osigurati znatne uštede u Vašem poslovanju. S obzirom da je sustav u oblaku, za korištenje je potreban samo internet i ne postoji potreba za dodatnim ulaganjima u servere i programe. ERP sustav se koristi u 15 država EU i na 6 podržanih jezika (kao i na hrvatskom). Tehnička podrška i edukacija također su osigurani u Hrvatskoj i na hrvatskom jeziku. Predstavnici tvrtke Vas pozivaju da ih posjetite na sajmu Print 21 gdje se možete dogovoriti za besplatnu prezentaciju.

 • RSB / Xagent

  Tvrtke Xagent i RSB već su dugi niz godina na tržištu, a između ostalih brendova profilirani su kao zastupnici brenda Xerox, od prodaje do održavanja uredskih i grafičkih sistema. Na Sajmu Print 21 posjetiteljima će predstaviti jedinstveni i novi Xerox produkcijski (70/80 ppm) uređaj za tisak u boji, koji koristi Adaptive CMYK Plus tehnologiju. Uz uređaj koji ima standardni CMYK set dolaze moduli koji sadrže specijalne tonere: jedan set, Vivid Kit, koji ima zlatni, srebrni, bijeli i prozirni lak. Drugi set, Fluorescent Kit sadrži sljedeće tonere: fluorescentni cyan, fluorescentni magenta, fluorescentni yellow i crni toner. Ovom tehnologijom, u roku od svega 5-10 minuta koliko treba korisniku za promjenu kita (Vivid ili Fluorescentni), uređaj koji tiska u boji klasičnom se tehnologijom (CMYK) pretvara s Vivid Kitom u inovativno rješenje koje tiska metalne nijanse, snažnu bijelu i elegantan lak, sve u jednom prolazu. Ili ukoliko se ubaci Fluorescentni Kit dobije se uređaj koji daje oku vrlo uočljive otiske fluorescentnim bojama. Važno za naglasiti je da Xerox Fluorescentni Kit daje mogućnost miješanja fluorescentnih tonera na isti način kako radite s CMYK tonerima. Predstavnici tvrtke Xagent će također prikazati FreeFlow Core – inovativnu digitalnu platformu za automatizaciju pripreme radnog procesa koja pomaže transformirati procese proizvodnje u automatizirane tokove rada. Time se pojednostavljuju i automatiziraju ručni koraci koji se svakodnevno obavljaju prilikom pripreme poslova za tisak. Uz sve navedeno tvrtka RSB će predstaviti monokromatsku mašinu D95 s dodatnim ladicama i Booklet maker finisherom, jednu od omiljenih mašina manjih i srednjih grafičara za ispis c/b knjižnog bloka.

Uz podršku