Print 21

15.09.2020. - 17.09.2020.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

Print21 je sajam grafičkih tehnologija koji će obuhvatiti sve, od malih aplikacija do velikih formata, s naglaskom na sign & promo segment, digitalni komercijalni tisak iz arka, tisak tekstila, etiketa i drugih malih aplikacija.

Nakon nekoliko godina iskustva u organiziranju različitih događanja na području regije, uvidjeli smo potrebu za organiziranjem ozbiljnijeg i većeg grafičkog sajma koji će na jednom mjestu okupiti distributere, tiskare i korisnike usluga tiska i pokazati im rješenje i mogućnosti na nekima od najprofitabilnijih i najbrže rastućih područja grafičke industrije.

Na sajmu vas uz izložbeni očekuje i konferencijski dio koji će biti organiziran u suradnji s grafičkim i marketinškim stručnjacima, tvrtkama sudionicama, visokoškolskim grafičkim obrazovnim institucijama, Udruženjem grafičko-prerađivačke industrije HGK te FESPA-om Hrvatska.

Od dodatnih sadržaja u sklopu sajma očekuje vas i Wrap najtecanje u obljepljivanju vozila te Dani karijera namijenjeni učenicima, studentima, ali i svima koji se žele okušati u poslovima grafičke industrije, kako bi se upoznali s potencijalnim budućim poslodavcima.

Kao i na sve druge sajmove u našoj organizaciji, i na Print 21 je ulaz besplatan a potrebna je samo prijava.