Promodays Zagreb

14.09.2022. - 15.09.2022.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

Promotivni proizvodi svuda su oko nas. Bez obzira radi li se o majicama, olovkama, kišobranima, platnenim torbama ili o nekom sofisticiranom, personaliziranom, čak i high-tech proizvodu. Uvriježili su se kako u privatnom životu, tako i u poslovnom svijetu i popularnost im kontinuirano raste.

Sukladno tome, rastu i zahtjevi klijenata, a time broj i vrsta rješenja koja se nude na tržištu.
Ne treba smetnuti s uma niti to, da što god netko mislio o tome, promotivni proizvodi još su uvijek višestruko vrlo učinkovit marketinški alat te mogu utjecati na izgradnju odnosa s klijentom.

Istraživanja pokazuju da 72% klijenata vjeruje da je kvalitetan promotivni proizvod izravno povezan s ugledom tvrtke!

S obzirom na neupitno veliki potencijal ove industrije, Print Magazin ove jeseni u Zagrebu, 14. i 15. 9. na Zagrebačkom Velesajmu organizira prvi B2B regionalni event promotivne industrije – sajam Promodays!

U fokusu sajma su: promotivni proizvodi, papirna konfekcija (artikli namijenjeni papirnicama i knjižarama), suveniri i poklon proizvodi te kreativni proizvodi namijenjeni poslovnom darivanju.

Sajam je namijenjen tiskarama, marketinškim agencijama, marketinškim odjelima i odjelima nabave većih tvrtki u regiji, lokalnoj i regionalnoj samoupravi, razvojnim agencijama, turističkom sektoru, maloprodaji… svima u poslovnom svijetu kojima je stalo da klijentu pruže malu, ali veliku dodanu vrijednost.

Više informacija slijedi u narednim tjednima.
Ukoliko vas zanima nastup na sajmu javite se na [email protected]