Textile Week Adria

20.09.2023. - 21.09.2023.

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

Nakon pet godina opet smo u fokus stavili tekstil. Stiže drugi Textile Week. Event će uključivati nekoliko događanja koja će promovirati industriju proizvodnje i dorade tekstila, prateće tehnologije i repromaterijal te industriju mode.

Drugi Textile Week održat će se 20. i 21. 09. 2023. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma.

Zašto tekstil?
Digitalni tisak mijenja i modnu industriju nudeći dizajnerima i vlasnicima brendova nove načine proizvodnje i korištenja tkanina.

Također, današnje tehnologije, uz to što su prilično jednostavne za rad, omogućuje postojan otisak na različitim tkaninama, a samim time i široku proizvodnju: od tiska na gotove odjevne predmete, preko tiska tekstilnih reklama i zastava do tiska sportske odjeće, promotivnih majica, kapa, kišobrana te sve značajnijeg tržišta tiska tekstila namijenjenog uređenju interijera.

Upravo svi ti pozitivni trendovi i kretanja u tisku tekstila razlog su organiziranja Textile Week-a koji za cilj imaju u senzibilizirati javnosti za ovu, prilično profitabilnu granu industrije.

Konferencija na temu digitalnog tiska tekstila
Uz izložbeni dio, bit će organizirana i konferencija posvećena digitalnom tisku tekstila. Cilj konferencije je istaknuti aktualne trendove u digitalnom tisku tekstila i predstaviti mogućnosti, inovativna rješenja i dostupne tehnologije za soft signage segment, uređenje interijera i modnu industriju.

Konferencija će okupiti renomirane domaće i strane stručnjake, predstavnike tekstilne i modne industrije, pružatelje usluga tiska i korisnike te proizvođače strojeva i opreme. Namijenjena je svima koji u digitalnom tisku tekstila vide korak prema nečemu novom što otvara put za nove tržišne niše, a time i bolju zaradu.