Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fascinantne i kreativne aplikacije velikog formata uz Epson SC-S80610

U središnjem dijelu Bosne i Hercegovine, u industrijski vrlo razvijenom gradu Gračanici, 1997. godine osnovana je tiskarska kuća Media Print. Danas imaju tim od sedam mladih, ali iskusnih i posvećenih profesionalaca.
Kako nam je rekao gosp. Benjamin Baraković, vlasnik tiskare, veliki dio njihove proizvodnje čine digitalno otisnute naljepnice svih formata s vrlo zahtjevnim korporativnim bojama i nijansama. Iz tog razloga, nedavno su nabavili i drugi Epson SureColor SC-S80610 printer, što je i bio povod za razgovor.

“Nabavkom prvog Epson SureColor SC-S80610 printera u potpunosti smo riješili problem printanja osjetljivih nijansi koje zahtijeva zapadno tržište kojem smo jako orijentirani. Kvalitet ispisa, mogućnost printanja 99% Pantone nijansi uvelike je utjecalo na naše širenje na tržištu. Zbog toga smo se i odlučili za nabavku drugog, potpuno istog printera. Inovativni smo te stalno ulažemo u nove tehnologije i kontinuirano usavršavanje,” kaže nam gosp. Baraković.

Vrhunske signage aplikacije na nizu podloga

Oba printera u tiskari Media Print instalirala je tvrtka Alim d.o.o. iz Visokog, distributer Epson printera u BiH, s kojom je, kažu u Media Printu, suradnja besprijekorna.
Epson SureColor SC-S80610 korisnicima omogućuje novi način produkcije signage aplikacija, od jednostavnog natpisa do vrhunskih prikaza i dekora na nizu podloga kao što je prozirna folija, vinil, platno i foto papir, što otvara prostora za cijeli niz kreativnih aplikacija. Besprijekorno producira plakate, city light medije, POS materijale, naljepnice za vozila (vehicle wraps) itd.

Koje su ostale karakteristike Epson SureColor SC-S80610 printere utjecale na investiciju, pročitajte u online izdanju Print Magazina.


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content