Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Felix Gluer automatizovana lepilica – premijera na Grafimi

Fortuna Digital najavljuje premijeru do sada neviđene tehnologije na našim prostorima. Radi se Felix Gluer lepilici, koju će predstaviti na Grafimi u Beogradu od 21. do 24. septembra.

Misija Felix Gluer-a je rešavanje problema ručnog lepljenja!

Automatizovana lepilica Felix Gluer je već pomogla desetinama kompanija da reše svoje probleme sa lepljenjem štampe, ambalaže, displej sistema i nameštaja.

Donosimo neke od najznačajnih prednosti i benefita prelaska na automatizovanu lepilicu:

  • povećanje brzine i proces ponavljanja postavljanja vašeg lepka uvek na isto mesto, i uvek precizno i savršeno dovešće do toga da manji broj zaposlenih mora da radi na istom poslu u isto vreme, ili će isti broj zaposlenih raditi kroz isti obim proizvodnje mnogo brže.
  • savršena primena uz precizan završetak postavljanja lepka bez teglenja niti, potpuna ponovljivost naznačenih putanja lepljenja na bilo kom broju elemenata, u kombinaciji sa softverskim alatima za kontrolu i proračun Felix Gluer-a. Sve to obezbeđuje vrhunski kvalitet, automatizovane procese lepljenja
  • proizvodno iskustvo kupaca i tačni proračuni pokazuju prosečno smanjenje potrošnje toplog talina za 50%. Korišćenjem jeftinijeg postupka hladnog lepljenja ostvarićete dodatnu ušetedu.

Felix Gluer je originalno rešenje dizajnirano u konsultaciji sa profesionalcima koji rade u odeljenjima za završnu obradu: menadžerima proizvodnje, operaterima, tehničarima i osobljem za održavanje.

Felix Gluer na delu:

Fortuna Digital će premijerno predstaviti Felix XL Single Side na Grafimi.
Demo možete dogovoriti direktno sa Fortuna timom na [email protected].
Da biste posetili sajam Grafima, potrebno je da se registrujete online.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content