Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA 2019 obogaćena programom Colour  L * A * B 

Događanja na ovogodišnjem sajmu FESPA Global Print Expo 2019, koji će se od 14. do 17. 5. održati u Münchenu bit će obogaćena uvođenjem Colour L * A * B *, nove tehnološke izložbe osmišljene da posjetiteljima pomogne poboljšati praksu upravljanja bojama.
Colour  L * A * B  će se nalaziti unutar FESPA izložbenog prostora, a posjetiteljima će ponuditi strukturirani pregled svih pojedinačnih elemenata koji doprinose profesionalnom upravljanju bojama, uključujući monitore, alate za mjerenje i kalibraciju, lightbox-ove, hard i soft probne otiske, softverska rješenja i ispisne uređaje.
U sklopu vođene šetnje bit će predstavljene reprezentativne tehnologije brojnih specijaliziranih dobavljača, uz podršku stručnog vodiča koji će opisivati procese i tehnologije. Testne datoteke koristit će se u demonstracijama uživo kako bi se ilustrirala različitost otisnutih rezultata na različitim medijima.
Do ideje o pokretanju Colour L * A * B * organizatori su došli na temelju povratnih informacija od FESPA zajednice, koja je iskazala snažnu potrebu za edukacijom kako bi se poboljšala točnost i dosljednost boja sukladno rastućim očekivanjima kupaca i sve raznovrsnijim aplikacijama.
Naime, kupci, od vlasnika robnih marki do dizajnera interijera, imaju visoka očekivanja kada je riječ konzistentnosti boja, bez obzira na proces tiska ili vrstu materijala. Dobar colour management donosi tiskarama, između ostalog, i opipljive poslovne prednosti – bolju predvidljivost, veću fleksibilnost proizvodnje, smanjenje otpada, poboljšano zadovoljstvo te zadržavanje korisnika.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content