Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA 2019 u Münchenu donosi „eksploziju mogućnosti“

FESPA je i službeno krenula u promotivnu kampanju za FESPA 2019 Global Print Expo i Sign Expo, dva komplementarna sajma koji će se održati iduće godine od 14. do 17. svibnja na sajmu Münchenu.
Slogan koji prati najavu oba događanje je „Explosion of Possibilities“ te se njime slavi mnoštvo komercijalnih i kreativnih mogućnosti u segmentu sitotiska, digitalnog tiska velikog formata, tiska tekstila te sign segmenta.
„Saznanja koja imamo s prijašnjih događanja te na temelju ovogodišnjeg FESPA Print Censusa pokazuju da pružatelji usluga znakova neprekidno traže nove mogućnosti i načine da prošire svoje poslovanje”. Slogan „Explosion of Possibilities“ upravo i naglašava neograničene prilike i mogućnosti koje postoje unutar grafičke industrije, potaknute razvojem tehnologija i medijskim inovacijama te poduzetničkim apetitom za eksperimentiranjem s novim aplikacijama i ulaskom na nova tržišta”, rekla je Roz Guarnori, direktorica sajmova u FESPA-i.
Što se Münchena tiče, on je bio domaćin FESPA događanja 1999., 2005., 2010. i 2014. godine te je zbog odličnih sadržaja kako za izlagače tako i za posjetitelje grad jedno od FESPA-inih omiljenih mjesta. FESPA Global Print Expo 2019 odvijat će se u 6 dvorana, s više od 700 izlagača koji će predstaviti najnovije tehnologije i aplikacija za sitotisak, digitalni tisak širokog formata, tisak tekstila i odjeće, dekorativni tisak, obljepljivanje vozila, ambalažu te sign segment. Nakon uspjeha na FESPA Global Print Expo 2018, FESPA će i iduće godine jednu cijelu halu posvetiti tiskovnim podlogama.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content