Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA 2022. Berlin: očekuju vas i regionalni izlagači

Približavamo se tjednu održavanja sajma FESPA 2022 u Berlinu. Za razliku od prošlogodišnjeg sajma koji se održao u Amsterdamu u samo dvije hale, berlinska FESPA donosi sajamsko iskustvo u čak osam različitih hala. Fascinantna je i brojka izlagača, kojih će ovaj put biti više od 500.
Pozitivna energija osjeti se i u Udruzi FESPA Hrvatska.

„Udruga FESPA Hrvatska i njezini članovi iznimno se vesele predstojećem sajmu u Berlinu. Hype se osjeti već mjesecima kroz razne upite tiskara o mogućnostima odlaska na sajam i ulasku. Tradicionalno, svaki FESPA sajam posjeti 50 do 100 ljudi iz Hrvatske. Na FESPA Berlin 2022 zasigurno će ih doći i više. Ono što nas posebno veseli je inicijativa Tekstilno-tehnološkog fakulteta iz Zagreba koji na FESPA-u vodi autobus studenata i profesora. Odlična ideja i prilika za vidjeti trendove te osvježiti i unaprijediti znanja iz struke“, rekao nam je gosp. Dag Knepr, predsjednik Udruge FESPA Hrvatska.

Među izlagačima u Berlinu su i neke poznate regionalne tvrtke koje su se odlučile za samostalan nastup. Svoje ponude na sajmu FESPA u Berlinu predstavit će tvrtke: Azonprinter, Igepa Pako, Ino, Kaspar Papir i Nanodiy. Broj hale i štanda na kojem izlažu provjerite na slici.

REGIONALNI IZLAGACI FESPA 2022

Od ostalih poznatih regionalnih imena, na FESPA-i ćete moći pronaći i distributere strojeva i repromaterijala koji će biti prisutni na štandovima brendova koje zastupaju. Njihova imena i prisustva na štandovima donosimo u nastavku.

FORTUNA DIGITAL

GRAFIK NET

NCR

RADIN

TEPEDE

Ako se još uvijek dvoumite, možda je ovo pravi razlog da posjetite sajam FESPA. Ulaznice potražite ovdje!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content