Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA 2022: stiže Specijalist za Specijalno

Guandong-ova nova strategija postat će službena na sajmu FESPA 2022. Ove godine neće imati klasičan štand, nego “Točku susreta” dizajniranu za dobrodošlicu i sastanke distributera i njihovih kupaca. Tamo će gosti imati pristup svim inovativnim marketinškim alatima koje je Specijalist za Specijalno – Guandong lansirao tijekom prošle godine. Bit će tu i katalozi, kopije kolekcije MMXX2, popularni tematski Pocket uzorci i još mnogo toga. Distributeri i tiskari imat će priliku razgovarati u privatnom prostoru, kao i uživati u rješenjima koje nude Guandong i Mr Magnus.

“Kao i uvijek, volimo biti prethodnici”, kaže Daniele Faoro, voditelj tima Guandong. “Odluka da budemo na FESPA-i na drugačiji način, u prostoru koji se razlikuje od klasičnog štanda, revolucija je u našem sektoru, a proizlazi iz želje da se još više približimo klijentima. Ovaj svakodnevni stav dio je onog što nazivamo Guandong.”

Otkako je osnovana, tvrtka se ističe svojim snažnim međunarodnim djelovanjem. Ono joj je tijekom godina omogućilo stvaranje široke mreže visoko specijaliziranih trgovaca i lojalnosti brendovima Guandong Italia i Mr Magnus.

Nova strategija, koja je snažno orijentirana na umrežavanje, jedna je od glavnih dodirnih točaka Guandongovih poslovnih aktivnosti usmjerenih na pružanje sve više korisničkog iskustva.
“Na zrelom tržištu kao što je viscom segment, ne samo da je potrebno ulagati u istraživanje novih rješenja, nego i biti prisutan na paralelnim kanalima i tržištima. Treba predstavljati usluge usmjerene na multimedijski svijet, kao što je naš odjel Rèclame!. Na kraju, iznad svega, treba udružiti snage kako bismo mogli razvijati sve ciljanije projekte,” istaknuo je gosp. Faoro.

Guandong i Mr. Magnus čekaju vas na sajmu FESPA 2022 u hali 25 na štandu D55.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content