Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA DIGITAL 2016 – Amsterdam

FESPA Digital će se održati u Amsterdamu od 08. – 11. 03. Ovaj najznačajniji događaj u svijetu digitalnog tiska velikog formata okupiti će veliki broj izlagača i posijetititelje iz 120 zemalja svijeta.

 


 

MIMAKI

Mimaki će imati značajnu prisutnost na FESPA-i Digital 2016. Smješten u dvorani 1, štand E15, Mimaki štand će biti jedan od prvih koji će posjetitelji doživjeti, a neće se razočarati.
TS500P-3200 – jedno je od najnovijih Mimaki izdanja. “Na FESPA Digital, mi ćemo pokazati našu široku paletu za tisak i sustave za rezanje”, kaže g. Mike Horsten, generalni direktor marketinga EMEA za Mimaki Europe. “I vi također možete očekivati ​​da ćete vidjeti neka iznenađenja u obliku najave novih proizvoda. Posjetitelji će vidjeti stvarne primjere inovativnih aplikacija koje Mimaki sustavi mogu stvoriti, kao i digitalno tiskanje tekstila i odjeće. Ponovno smo sponzor za natjecanje Wrap Masters, a na našem štandu će se odvijati i završno natjecanje na vintage Audi automobilu. Također pozivamo posjetitelje da se opuste u našem Coffee Corner-u uz osvježenje i dobar razgovor. FESPA Digital je uvijek uzbudljiv show, a mi očekujemo da će tako biti i ove godine.”


EPSON

Epson-SC-P20000Na FESPA-i Digital 2016, Epson će pokazati svoju najnoviju paletu SureColor pisača širokog formata na vodenoj bazi, sublimacijskih i solventnih pisača:
SureColor SC-S80600 – profesionalni pisač s 10 boja, namijenjen fotografskoj kvaliteti otiska SureColor SC-S60600 – vrlo brzi pisač sa duplim CMYK bojama
SureColor SC-S40600- osnovni model sa četiri boje
SureColor SC- P20000- vrlo brzi pisač na vodenoj bazi.
Ovi pisači su dizajnirani kako bi klijentima pružili veću kvalitetu, produktivnost i izdržljivost te niže troškove rada stručnih pružatelja usluga. Što se tiče tiska na tekstil, Epson će predstaviti svoje najnovije SureColor SC-F7200 i SC-F6200 termosublimacijske pisače. Oba pisača proizvode visoko kvalitetne tiskane tkanine od odjeće, sportske odjeće te kućnog tekstila a također nude i fleksibilnost potrebnu za nanošenje na niz teških i 3D podloga.


FUJIFILM

FUJI_Wide-format-printing_04Posjetitelji FESPA-e Digital 2016 u Amsterdamu će imati priliku vidjeti širok raspon tintnih rješenja iz poduzeća Fujifilm koja će poslovanje klijenata gurnuti prema naprijed.
Fujifilm je najavio da će predstaviti široku lepezu naprednih ispisnih aplikacija i hardverskih demonstracija na svom štandu (H70, dvorana 1). Tvrtka namjerava učvrstiti svoju poziciju kao partner broj jedan za ispis usluga na tržištu širokog formata.
U jesen 2015.g, predstavljen je pisač LED 1600, koji pruža novu oštrinu s najvećom razinom produktivnosti i svestranosti. Ovaj pisač ima brzinu ispisa od 33m2/h, što je 50% brže od prethodnog. Fujifilm napominje kako se bave zahtjevima kupaca kako bi postigli brži okretaj u poslovanju te niže izlazne troškove.


Roland DG slavi svoj 35. rođendan

Roland-lef300Roland DG poziva posjetitelje na FESPA-u Digital 2016 u Amsterdamu, da se pridruže slavlju na njihovom štandu povodom obilježavanja 35 godina poduzeća Roland DG. Povodom obilježavanja ovog impresivnog jubileja, još u siječnju je predstavljen najbrži i najveći pisač u seriji popularne VerseUV, LEF-300. FESPA Digital 2016 bit će prva prilika koju će mnogi korisnici imati kako bi mogli vidjeti ovaj visoko produktivan LED UV inkjet, plošni pisač u akciji.
G. Gillian Montanaro, voditelj marketinga u Roland DG EMEA govori kako će njihov štand na FESPA-i biti obložen poticajnim uzorcima i inovativnim aplikacijama a oni se jako raduju pozdraviti postojeće klijente te se upoznati s novima. Cilj im je da kupci na njihovom štandu steknu ugodno i informativno iskustvo te da shvate da je Roland pravi brand za njih.
LEF- 300 podiže prilagodbu otiska na potpuno novu razinu produktivnosti. Rolandov štand će predstaviti brzinu i učinkovitost te široki raspon predmeta na koji se može vršiti otisak, od mobilnih telefona, USB stikova, olovaka do golf loptica i još mnogo toga.
Besplatan vodič mogućnosti Rolandovih pisača će biti dostupan na štandu. Vodič će pomoći klijentima kako da se u moru proizvođača istaknu iz gomile.
Roland će također s ponosom predstaviti svoj XT-640 64’’ pisač koji je idealan za tekstilne aplikacije kao što je moda, sport, materijali za kućanstvo i promotivna roba.


www.fespa.com

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content