Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA Eurasia 2018 priprema se za 6. izdanje

82% posjetitelja smatra FESPA-u Eurasia najvažnijim događajem u regiji

FESPA Eurasia 2018, vodeći događaj u regiji za sitotisak, tisak na tekstil i digitalni tisak širokog formata, vraća se u Istanbul (Turska), od 6. do 9.12.2018. godine.

Ove godine će se FESPA u Istanbulu održati šesti puta, a od prvog događanja 2013. godine, broj posjetitelja se povećao za 25%. Posljednja FESPA Eurasia, koja se održala 2017. godine, privukla je 8.761 posjetitelja. Gospođa Roz Guarnori, direktorica sajma FESPA kaže: “Od prve održane FESPA-e Eurasia u 2013. godini, poslušali smo prijedloge posjetitelja za show, predstavljajući stare ali i nove sudionike svake godine. Činjenica da sve više i više posjetitelja boravi dulje od jednog dana na Fespa-i pokazuje da su posjetitelji angažirani na sajmu. To se odražava u činjenici da više od 82% posjetitelja smatra da je FESPA Eurasia najvažnije događanje u regiji koje će pomoći njihovom poslovanju “.

Podaci o posjetiteljima Fespa-e Eurasia 2017 pokazuju strukturu posjetitelja koje privlači događaj; 93% posjetitelja su donositelji odluka ili su uključeni u proces donošenja odluka. Podaci također pokazuju da je 80% posjetitelja potvrdilo da planiraju ostvariti kupnju na sajmu ili u roku od 12 mjeseci.

Izlagač, FPI Tekstil komentirao je internacionalnost publike i kvalitetu posjetitelja; “Izuzetno smo zadovoljni FESPA-om Eurasia 2017. Događaj nam je dao priliku susresti se s vodećim tržišnim liderima i donositeljima odluka iz Turske, Europe i Sjeverne Afrike. FESPA je još jednom dokazala da je pravo mjesto za rast poslovanja. “ – Abdul Moghith Alkhawam – FPI Tekstil

Ovogodišnji događaj održat će se na novom mjestu, Istanbul Expo Center (FIM), koji zauzima dvije hale – 9 i 10. Izložbeni centar nalazi se u blizini centra grada i ima više putničkih veza, što ga čini lako dostupnim posjetiteljima iz Turske kao i posjetiteljima iz ostalih zamalja. Prebacivanje u novi prostor za 2018., omogućilo je FESPI ponudu konkurentnijih cijena za izlagače, uz uštedu do 40%.

FESPA Eurasia je domaćin u partnerstvu s turskom udrugom FESPA-e, ARED – što znači da će događaj učinkovito odražavati potrebe i izazove tržišta regije Eurasia. Roz nastavlja: “Biti Federacija nacionalnih udruga, jedna je od naših težnji. Usko surađujemo s udrugama kako bismo osigurali da su naši događaji prilagođeni potrebama lokalne publike. ARED vodi izložbu na terenu, osiguravajući relevantnost za današnje pružatelje usluga tiska u Euroaziji. Globalna stručnost FESPA-e u širokim formatima ispisa osigurat će da će FESPA Eurasia 2018 biti ključni događaj sa specijaliziranim tiskarama na lokalnoj razini i dalje, te će utvrditi svoju poziciju kao glavni događaj regije na ovom tržištu “.

S mogućnošću susretanja i povezivanja vodećih svjetskih i lokalnih proizvođača te pristupom besplatnim mogućnostima obrazovanja, FESPA Eurasia je najučinkovitiji poslovni događaj za izlagače- proizvođače pisača i pružatelje usluga tiska u Euroaziji 2018. godine.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content