Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fespa GLOBAL EXPO 2017

FESPA je objavila da će se Global Expo, FESPA 2017, održati u razdoblju od pet dana od 8 – 12. svibnja 2017. godine na prostorima Hamburg Messe, u Njemačkoj.

Manifestacija će obuhvatiti 10 dvorana u izložbenom centru, a također će obuhvatiti FESPA Tekstil, European Sign Expo i Printeriors.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, FESPA je čvrsto uspostavila svoju ulogu kao jedne od najkreativnijih izložbenih platformi u okviru digitalnog tiska širokih formata – ne samo u Europi, nego i u svijetu, naime, privlači posjetitelje iz oko 125 zemalja.

Hamburg je 8. grad po veličini u Europi, jedno je od glavnih prometnih čvorišta te je vrlo dostupan što se tiče zračnog prijevoza iz svih većih europskih i međunarodnih gradova. Također ima odlične željezničke i cestovne veze a i izvanrednu ponudu za priljev posjetitelja.

FESPA 2017 će predstaviti beskrajne mogućnosti digitalnog tiska kroz vodeće izlagače, seminare, radionice i mogućnosti umrežavanja.

Roz zaključuje: “FESPA predanost digitalni je jači nego ikad, kao što smo i dalje reinvestirati natrag u izložbu i naše globalne print zajednice”.

“FESPA 2017 će ponovno slaviti beskrajne mogućnosti s ekrana i digitalnog tiska kroz vodeće izlagače, seminare, radionice i mogućnosti umrežavanja. On je postavljen da bude jedan od najutjecajnijih široke formate digitalnih i tekstilna ispisa izložbi u 2017.”

www.fespa.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content