Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA Global Print Expo 2022 – novi sadržaji za nove inspiracije

Do ovogodišnjeg sajma FESPA Global Print 2022, koji se od 31. 5. do 3. 6. 2022. održava u Berlinu ostalo je još osam tjedana. Kako bi posjetiteljima pružili što više sadržaja te ih potaknuli na nove ideje i inspirirali, FESPA 2022, uz već standardni prateći program Printeriors i Wrap Masters, donosi i dva nova događanja. Prvi je vezan uz održivost, a drugi uz aktivnost samih članica udruženja FESPA.

Sustainability Spotlight

Kako bi tiskarima omogućila da donose održivije i ekološki svjesnije odluke, FESPA uvodi novi prateći događaj – Sustainability Spotlight. Smješten na štandu C50 u dvorani 25, posjetitelji će se moći pridružiti prezentacijama stručnjaka iz industrije koji će dati korisne, informativne i djelotvorne savjete o najboljoj praksi zaštite okoliša.
Teme o kojima će biti riječi su: održivi materijali za korištenje u grafičkim i tekstilnim aplikacijama; kako smanjiti potrošnju energije; Postrojenja za ugljični otisak i benchmarking; Kako opskrbne lance učiniti transparentnijima te kako profesionalci u tisku mogu izbjeći greenwashing.

FESPA Paviljon udruga

Ovogodišnji sajam donosi i Paviljon udruga, koji ima za cilj pokazati talent međunarodne zajednice članova FESPA-e. Članovi FESPA-ine svjetske mreže udruga pokazat će svoj talent kroz uzorke radova napravljenih u sitotisku te digitalnom tisku. Smješten će biti na južnom ulazu u Messe Berlin, a posjetitelji će moći vidjeti kako su različite aplikacije tiskali i dorađivali članovi iz 16 zemalja, uključujući Japan, Tajland, Meksiko i Južnu Afriku.

Printeriors ove godine uranja u prirodu. Cilj izložbe je povezati vlasnike brendova, dizajnere i arhitekte s tiskarima i proizvođačima dok istražuju najnovije trendove u uređenju i dizajnu interijera.

Wrap Masters okuplja 36 vrhunskih wrapera koji će imati zadatak oblijepiti automobile, ali i predmete iznenađenja kroz niz malih, vremenski ograničenih, natjecanja.  12 najuspješnijih borit će se za titulu World Wrap Master 2022.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content