Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA Hrvatska okupila najutjecajnije digitalne tiskare

U želji za povezivanjem struke te poticanjem suradnje i komunikacije među tiskarama, Udruga FESPA Hrvatska organizirala je u predblagdansko vrijeme aktivno druženje najvećih digitalnih tiskara velikog formata u Hrvatskoj.

Prva “Večer najutjecajnijih digitalnih tiskara velikog formata” održana je 12. prosinca 2019. u Axe Throwing Areni na Zagrebačkom velesajmu, a bila je zamišljena kao pozivni event (kriterij odabira bio je isključivo promet tvrtke prema javno dostupnim podacima).

Kako je prosinac tradicionalno “krcat” događanjima, ovim putem FESPA Hrvatska zahvaljuje svima koji su pronašli vrijeme za druženje i odazvali se njihovom pozivu. Sa zadovoljstvom izvještavaju da su neposredno nakon eventa gotovo svi utjecajni uzvanici potvrđeni kao članovi FESPA Hrvatske za 2020. godinu.

Više o samom eventu uz video i galeriju odabranih fotografija možete pogledati na: https://fespahrvatska.hr/odrzana-vecer-najutjecajnijih-digitalnih-tiskara/

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content