PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA Hrvatska webinar: mjere za pomoć gospodarstvu

Utjecaj epidemije koronavirusa na prihode svih tvrtki i obrta u Hrvatskoj je ekstreman te već postoje jasni pokazatelji usporavanja globalnog gospodarstva. Bez obzira na to kako se situacija razvija, u ovom periodu je najvažnije održati likvidnost tvrtki i poduzeti brze i efikasne reakcije na potencijalne scenarije kako bi se optimalno ublažile neizbježne negativne posljedice.

Kako bi svojim članovima olakšala snalaženje u dostupnim gospodarskim mjerama, Udruga FESPA Hrvatska, u suradnji sa stručnim timom pravnika i poreznika iz tvrtke Deloitte Hrvatska, za svoje članove organizira besplatan web seminar u kojem će biti pojašnjene mjere za pomoć gospodarstvu iznesene do sada od strane Vlade RH.

Webinar će se održati u četvrtak, 9. travnja s početkom u 14:00 sati putem Skype Business aplikacije

FESPA Hrvatska je također dogovorila da za članove Deloitte Hrvatska, u pisanom obliku, sastavi pregled raspoloživih mjera i osnovnih uvjeta za njihovo ostvarivanje, a koje će se distribuirati nakon webinara. Sadržaj webinara i pisanog pregleda bit će prilagođeni djelatnostima članova Udruge FESPA Hrvatska.

Očekivano trajanje webinara je do 90 minuta, a nakon informativnog dijela imat ćete priliku postaviti pitanja goruća za vašu tvrtku u ovoj situaciji. Broj polaznika je ograničen samom aplikacijom, a za više informacija posjetite web stranicu Udruge.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content