PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fespa mijenja datum – pomiče se na 10. mjesec 2021.

Fespa Global Print Expo 2021., neće se kako je planirano održati u 3. mjesecu 2021., nego se zbog neizvjesnosti oko prekograničnih putovanja povezanih s pandemijom koronavirusa te rizik da bi to moglo utjecati na izlagače i posjetitelje do početka 2021. godine, odgađa za listopad 2021.

Novi datum održavanja sajma je od 12. do 15. 10. 2021., u izložbenom centru RAI u Amsterdamu u Nizozemskoj.

„Odluka da se događaj pomakne za sedam mjeseci ne utječe na entuzijazam naših izlagača kada se radi o održavanju Fespa sajma uživo kao jednog od pokretača oporavka poslovanja, niti odražava bilo kakvu zabrinutost oko toga da neće biti poduzete sve mjere zaštite od virusa Covid-19. Zajedno s RAI-em uspostavljeni su strogi zdravstveni i sigurnosni protokoli i sigurni smo da ćemo zaštititi svoje izlagače i posjetitelje najbolje što možemo. Međutim, situacija vezana uz prekogranična putovanja u Nizozemsku u ovom je trenutku neizvjesna. S obzirom na to da su naši izlagači sada u fazi izrade detaljnih logističkih planova i obveze daljnjih troškova kako bi bili na našim događanjima, vjerujemo da je pravi korak prelazak na datume u listopadu 2021., što omogućava i nama i našim sudionicima još bolje planiranje“, rekao je Neil Felton, izvršni direktor Fespa-e.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content