Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA – POS & Digitalne reklame: Budućnost maloprodaje

Od dizajna prozora, podova do luksuznih pakiranja i etiketa, maloprodaja nudi ogromne mogućnosti tiskarama da plasiraju svoje tiskane proizvode. Vlasnici trgovina, korištenjem različitih tiskanih materijala stvaraju interes kod kupaca za najnovije proizvode.

Najinventivnije ideje u maloprodaji su point-of-sale (POS) i point-of-purchase (POP) – aplikacije i proizvodi u ovoj kategoriji stvoreni su da zaokupe pozornost kupca i tako pomažu kod izlaganja novih specijalnih ponuda.

Na FESPA 2017 posjetitelji će imati šansu vidjeti neke od najnovijih ponuda dostupnih u POS i POP sektoru. Izlagači će prezentirati rješenja koja brendirane proizvode na zanimljiv način približavaju kupcu.

Od 8. do 12. svibnja, na isto lokaciji, održat će se i European Sign Expo na kojim će se predstaviti niz rješenja vezanih za tržište izrade reklama.

Jedna od tvrtki koja će sudjelovati na European Sign Expo je Vivalyte koja je specijalizirana za LED rasvjetu u sklopu rješenja za reklame. Tvrtka će iskoristiti ovaj događaj kako bi pokazala kako se njihovi proizvodi mogu koristiti u POS i POP projektima. U ponudi imaju LED cijevi koje se mogu koristiti kod različitih veličina svjetlosnih kutija i modeli su dostupni s izravnim ili neizravnim osvjetljenjem.

Isto tako, na European Sign Expo poduzeće Easyscreen će sudionicima predstaviti njihova rješenja od kojih su neka prikladna za upotrebu u maloprodaji. Proizvodi koje nudi Easyscreen uključuju namještaj, bannere, brojače, pop-ups, pozadine i zastave kao i nove modularne sustave označavanja u maloprodajama.

Brojači mogu biti zanimljivi za određenu skupinu posjetitelja koji traže POS i POP rješenja. Kao rješenje omogućuje da se postavi na određene proizvode u maloprodaji i omogućava analizu posječenosti kupaca nekom od proizvoda.

U sklopu toga promovirat će se i njemačka tvrtka Achte Display Systems sa svojim asortimanom proizvoda koji uključuje rješenja poput zaslona, svjetlosnih kutija, okvira i drugih proizvoda koji se prilagođavaju klijentima. Prezentiraju na specifičan način proizvod i stvaraju interes kod kupca za njihove proizvode.

Tokom FESPA 2017 i European Sign Expo-a posjetitelji će moći posjetiti stotine izlagača, program seminara koji će se održati i izložbe koje će omogućiti posjetiteljima da saznaju nešto više o razvoju maloprodajnog tržišta.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content