Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA PRINTERIORS – niša s pristojnim maržama

Drugo izdanje FESPA-ine manifestacije PRINTERIORS, tematski je bilo okrenuto interijeru poslovnih prostora sa temama ‘Print Hotel’, ‘Printeriors VIP Cafe’ te ‘Printeriors Conference’.

Posjetiteljima su prezentirane tehnike ispisa cjelovitog uređenja 16 hotelskih soba, kupaonica, spavaćih soba, recepcije, kafića, bara, dnevnog boravka naglašavajući vrlo široke mogućnosti koje nude digitalne tehnike ispisa.

Izlagač M4Four je oduševio posjetitelje ispisom podova unutar Printeriors VIP Cafe-a, a talijanski izlagači udruženja FESPA Italija su koristili 12 različitih ispisnih materijala za kreiranje CPF- industrijske sobe. Posjetitelji su zamoljeni da daju svoje mišljenje na prikazana rješenja.
U sklopu ‘Printeriors’ manifestacije održana je konferencija na kojoj su predavači bili čelne osobe proizvođača i dizajnera interijera. Pokazan je smjer u kojem se kreće industrija interijera i industrija tiska.

Slušatelji od Australije, Amerike, Kanade, Azije, te znatan broj europskih sudionika upoznati su sa mogućnošću tiska na različite materijale, bez kompromisa u kvaliteti, od plastike, drva, metala, stakla, keramike i tekstila. Prezentirani su dizajnerski trendovi uzoraka i aplikacija koje će biti u trendu u nadolazećem vremenu.

Nismo sigurni koliko je slušatelja sa područja naše regije pratilo ‘Printeriors’, ali smo sigurni da ćemo vrlo brzo biti svjedoci rasta nekih tiskara u segmentu tiska interijera, od personaliziranih plahti ili zavjesa u hotelima do tiska tapeta, tepiha i podova u kafićima. Ova relativno nova niša tiska nudi znatno više marže u odnosu na ostalu tiskarsku industriju.

 

www.fespa.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content