Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA stiže u Amsterdam

U godini drupe FESPA već tradicionalno seli iz Njemačke. Ove godine izlagače i posjetitelje ugostit će  od 19. do 22. 3. 2024. u izložbenom centru RAI u Amsterdamu. Uz izložbe Global Print Expo, European Sign Expo i Personalisation Experience, prvi puta dio sajma FESPA bit će i dugo najavljivani Sportswear Pro.

Prošle godine posjetitelji su pozvani da otkriju „nove perspektive“, dok ih ove godine očekuje „otkrivanje mogućnosti“. Naime, slogan pod kojim će se održati FESPA je Opportunities. Revealed.

FESPA Global Print Expo u šest hala okupit će, prema najavama organizatora, oko 500 izlagača. Svoje sudjelovanje, između ostalog, do sada su potvrdili Agfa, Antalis, Brother, DGI/d.gen, Efi, Elitron, Kongsberg, Kornit Digital, Liyu, Mimaki , Orafol, Sun Chemical, Zünd, swissQprint…
Organizatori su posebno ponosni na činjenicu da je oko 170 novih izlagača.

Personalizacija u fokusu pratećeg programa

FESPA 2024. uz izložbeno donosi i edukacijski dio kroz konferenciju. Prvi dan bit će posvećen iskustvu personalizacije. Drugi dan usredotočit će se na mogućnosti u proizvodnji i dekoraciji odjeće za sport i slobodno vrijeme.

Personalize Make Wear bit će dijelom Personalization Experience i Sportswear Pro, a posjetitelji će se moći pridružiti stručno vođenim obilascima i vidjeti kompletan proces proizvodnje s najnovijim tehnologijama.
Izložba materijala Sustainability Spotlight nudi mogućnost za naučiti više o održivim alternativama materijala te kako poboljšati ekološki učinak.
World Wrap Masters također će već tradicionalno dio sajma, a europski wrap majstori natjecat će se za titulu Wrap Master Europe 2024.
Registracija za posjetitelje je počela. Vidimo se u Amsterdamu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content