Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Flora Xtra3220 UV LED flatbed stigao u Ars kopiju

Tvrtka Tepede zastupnik je i distributer brojnih renomiranih brendova printera. Neke od njih u svojoj proizvodnji već koristi tiskara Ars kopija iz Zagreba. Radi se, između ostalog o Mutoh XpertJet 1628SR eco solventnom printeru s 8 boja (uključujući narančastu), zatim kompletnu Neolt doradnu opremu te dva printera proizvođača Flora – solventni printer širine 3.2m i UV LED printer iz role širine 2m.

Na ovogodišnjem sajmu FESPA  u Münchenu partnerska suradnja ove dvije tvrtke nastavljena je kroz instalaciju i trećeg Flora printera. Riječ je o UV LED  flatbedu Flora Xtra3220. Kako su nam rekli u Tepede-u, s privilegijom instalacije u ovom dijelu Europe.
Jasan je to dokaz povjerenja koje Ars kopija ima u proizvode i podršku koju Tepede pruža.

Ispis po široj strani ploče

Novi Flora Xtra3220 UV LED flatbed printer prvi je takve vrste u regiji i donosi nevjerojatne mogućnosti s velikom brzinom i iznimnom kvalitetom ispisa. Unaprijeđena tehnologija korisnicima pruža nove mogućnosti.
„Jedna od prednosti Xtra3220 UV printera je ispis po široj strani ploče. Zahvaljujući tome,  klijent će uštedjeti dragocjeno vrijeme i povećati produktivnost. Velike količine posla sada se mogu brže završiti bez utjecaja na kvalitetu ispisa”,  komentiraju u Tepede-u.
Također, printer ima mogućnost ispisa na razne materijale i podloge, uključujući termoosjetljive materijale, staklo, drvo, metal i plastiku. Zahvaljujući tome svim kupcima će moći ponuditi i širi spektar usluga.
Flora Xtra3220 UV LED printer, kažu nam, označava korak naprijed u razvoju industrije ispisa u našoj regiji. 

Niža cijena ispisa uz tri puta veću brzinu 

Digitalnoj tiskari Ars kopija, kako smo spomenuli u uvodu ovo je treći Flora printer. Investicija je to u skladu s njihovom poslovnom vizijom koju nam je u jednom od prijašnjih intervjua iznio gosp. Branimir Kolar, direktor tiskare  Ars kopija. On, naime, smatra da je svake tri godine potrebno obnoviti tehnologiju  jer ako ne pratiš tehnologiju, vrlo brzo ispadaš iz igre, a konkurencija je vrlo jaka. 

„S ovim printerom dobivamo nižu jediničnu cijenu ispisa uz tri puta veću brzinu. Printer koristi LED lampe što ga čini znatno ekološkijim jer štedi i struju. U našem pogonu već imamo dva Flora printera velikog formata i iznimno smo zadovoljni njihovim radom. Ovom investicijom zamijenit ćemo stari flatbed model koji imamo u pogonu. Printer ima 14 ispisnih glava, konfiguracija je CMYK + bijela + lak  i pomoći će nam smanjiti vršna opterećenja koja stari printer nije mogao odraditi”, rekao nam je gosp. Kolar.

Ističe kako je jako zadovoljan dosadašnjom suradnjom s tvrtkom Tepede te se nada da će tako ostati i ubuduće. S druge strane, u Tepede-u će nastaviti podržavati svoje klijente u rastu i napretku te im pružati najbolja rješenja za njihove potrebe. 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content