Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Flux Beamo mala laserska graverka, velikih mogućnosti

Flux Europe belgijska je tvrtka koja se bavi proizvodnjom digitalnih laserskih rezača za manje proizvode. Na europskom tržištu posluju od 2019., a odnedavno njihova su rješenja dostupna i na regionalnom tržištu i to putem bosansko-hercegovačkog dobavljača,  tvrtke Klio d.o.o. iz Lukavca.
Svoju suradnju predstavili su na sajmu Print21 održanom u Sarajevu 15.i 16. 3.
Na sajmu su izložili entry-level model Flux Beamo. Radi se o jednom od popularnijih modela u portfelju, namijenjenom DIY segmentu. Ova mala, jednostavna za korištenje i cjenovno pristupačna laserska graverka dolazi sa sjajnim karakteristikama.

Visoka rezolucija lasera osigurava tanke, čiste i pregledne linije, savršene za manje poslove ili craft izradu. Ugrađena HD kamera omogućuje preview mode, odnosno prikaz gotovog proizvoda na ekranu već pri samom stavljanju materijala u stroj.
Ima radnu površinu 300x200mm. Jedna od glavnih prednost, kako nam je rekao gosp. Moamer Oštraković iz tvrtke Klio, je ta što ima integriranu kameru. Također, dolazi s integriranim vodenim hlađenjem i ventilatorom. Što se tiče brzine, kod ovog modela to je 300mm/s, dok veći modeli idu i do 900mm/s. Beamo može raditi s velikim spektrom različitih materijala. Također, Flux Beamo podržava niz programa za dizajn što korisniku omogućuje veliku fleksibilnost kod kreiranja dizajna.

O atraktivnosti najbolje govori podatak da je stroj već tijekom sajma prodan.

Više detalja o Flux Beamo laseskoj graverki saznat ćete u kratkom video intervjuu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content