Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fogra certifikat za Ricoh Pro VC70000

Ricoh Pro VC70000 jedini je ink jet tiskarski stroj na tržištu koji posjeduje prestižni Fogra Validation Printing System (VPS) certifikat. Priznanje potvrđuje usklađenost s najvišim industrijskim standardima, a klijentima ulijeva povjerenje u kontinuirano kvalitetan ispis.

Strogo Fogra VPS testiranje procjenjuje jesu li sustavi koji validacijski tisak rade izravno iz digitalnih podataka u skladu sa standardom ISO 12647-8. U razmatranje se uzima široki raspon kriterija. Neki od njih su: prooof-ing , boja i sjaj podloge, točnost boje, postojanost svjetla i usklađenost sa standardom PDF/X.

Fogra je potvrdila usklađenost Ricoh Pro VC70000 sa standardom ISO 12647-8 u dva različita uvjeta ispisa:
– Fogra59 (ažurirani Exchange Color Space za pisače s širokim gamutom boja)
– Fogra51 (za ISO 12647-2:2013 ispis na Premium premazanom papiru).

Fogra certifikate imaju i Ricoh Pro™ C9200, Ricoh Pro™ C7200 i Ricoh Pro™ C5300 pisači u boji iz arka.
Također, Ricohov korisnički centar u Telfordu, UK, dobio je Fogra PSD certifikat i PrintCheck Digital certifikate za Ricoh Pro VC70000. Certifikat traje 12 mjeseci, a potvrđuje Ricohovu mogućnost vezanu uz točnost boja i dosljednost ispisa prema Fogra PSD specifikacijama – ISO/TS 15311-2.
Ovaj certifikat, kažu, omogućuje im nastavak širenja na tržište komercijalnog ispisa i poslova u ink jet-u koji su prije bili mogući samo s tonerom ili ofsetnim tiskom.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content