PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fogra i Grafik.net – deset godina partnerstva

Već deset godina tvrtka Grafik.net promiče unaprjeđenje grafičke proizvodnje aktivnim sudjelovanjem u radnim skupinama, radionicama, istraživanjima i edukacijama u organizaciji Fogra instituta.
Pritom posebno izdvajaju svoje aktivno sudjelovanje u promicanju i pomoći pri implementaciji standardizacije u ofsetnom i digitalnom tisku – Process Standard Offset (PSO) i Process Standard Digital (PSD).

U proteklih deset godina uspješno su završili savjetovanje ukupno 15 tiskara u regiji od kojih je 8 i certificirano. Jedna tiskara nije se recertificirala tako da je trenutno na popisu 7 tiskara u Hrvatskoj, Sloveniji i Makedoniji, certificiranih od strane Grafik.net-a.

Važeći popis certificiranih tiskara uvijek se može pogledati na:
www.pso-insider.de

Kako ističu u Grafik.net-u, mišljenja su da je upravo sada pravo vrijeme za informirati se, napraviti plan i dobro razmisliti o načinu unaprjeđenja poslovanja stručnim usavršavanjem zaposlenika kroz specijalizirane radionice iz područja grafičke industrije, bez obzira odlučite li se u budućnosti certificirati ili ne.

Stručnim usavršavanjem i dobrim poznavanjem pravila struke dobivate mogućnost predvidjeti kako će izgledati gotov proizvod, kako osigurati kvalitetu cijele naklade i što učiniti kada nastane problem u tijeku proizvodnog procesa. Time se prvenstveno smanjuje broj reklamacija, a istovremeno povećava produktivnost.

Grafik.net vam kroz svoje radionice nudi savjetovanje i pomoć u standardizaciji proizvodnje u ofsetnom i u digitalnom tisku te s ponosom ističu da  je trenutno u tijeku savjetovanje prve digitalne tiskare.

Za dodatne informacije slobodno kontaktirajte Grafik.net!
Dean Tolp, [email protected]

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content