Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fogra na web stranici postavila vlastitu PSO bazu podataka

S ciljem daljnjeg jačanje certificiranja prema PSO standardu (ISO 12647) Fogra je, u suradnji s Bundesverband Druck und Medien e. V. (bvdm), odlučila pojačati globalnu promociju certifikacije.  
PSO (ProcessStandard Offset) certifikat znači visokokvalitetne i pouzdane procese koordinacije između tiskare i kupca. Pritom, zajedničkim djelovanjem, oba partnera žele ojačati međunarodnu poziciju korištenje prednosti ovog certifikata.

Nova struktura cijena trebala bi doprinijeti tome da PSO postane još važniji. Od sada za sve tvrtke u tiskarskoj industriji vrijede iste, privlačne cijene za dobivanje certifikata. Više neće postojati popust za članove, ali članovi Fogra-e imat će poseban bonus. Dobivaju, naime, besplatan pristup predavanjima relevantnim za PSO na Fogra Web akademiji. Tvrtke zainteresirane za certificiranje od sada također mogu birati hoće li zaposlenik Fogre, kako bi proveo program testiranja, biti kod njih uživo nešto manje od jednog dana ili će se testiranje odvijati online.
Fogra i bvdm i dalje se oslanjaju na princip suradnje „u četiri oka“ s certifikatorom i sucertifikatorom, što je jedinstveno u industriji.

Također, od sada će sve tvrtke certificirane prema ProcessStandard Offset biti navedene i na web stranici Fogra. U nastojanju da ponudi sve Fogra certifikacijske podatke na jednoj platformi, Fogra je sada implementirala vlastitu PSO bazu podataka na svojoj web stranici. Na taj način objedinjuje sve certifikate koje nudi pod jednim krovom.

Bazu možete pogledati na linku www.fogra.org/pso-datenbank. U njoj se, naravno nalaze i sve domaće i regionalne tiskare vlasnice PSO certifikata – 5 iz Hrvatske, 4 iz Srbije, 2 iz Slovenije te jedna s Kosova.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content