PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fokusirajte se na vođenje poduzeća: Canon imagePROGRAF eSERVICE

Zamislite da se ne morate baviti nabavom i održavanjem za svoj pisač velikog formata, nego da se možete fokusirati na ključni posao. I to samo za cijenu jedne kave dnevno.  Sve što morate napraviti jest platiti tintu koju potrošite prema modelu plaćanja po potrošnji. Takva usluga koja vas lišava svih briga ima ime: zove se Canon imagePROGRAF eService i predstavlja jedinstveno unaprjeđenje upravljanja pisačima velikog formata.

Briga o pisačima vjerojatno je dio vaše dnevne rutine, ali uz Canon eService prepuštate daljinski nadzor i prema potrebi brigu o pisačima profesionalcima. Canon eService automatski obavještava davatelja usluge u slučaju da je potrebno nešto napraviti s nadziranim pisačem, pa se više nikad neće dogoditi da ponestane tinte ili da propustite rutinsko održavanje. Sve je to uključeno u uslugu, a ona može obuhvaćati i neki imagePROGRAF ploter. Vrijeme odaziva i neaktivnosti u slučaju kvara skraćuje se, a time se i smanjuju troškovi te povećava produktivnost.

Plaćate samo tintu i papir. I to je to!

Canonova jedinstvena usluga eService podrazumijeva malu promjenu razumijevanja pisača.

  • Kao prvo, više ne morate kupovati spremnike s tintom. Daljinskim nadzorom statusa vašeg potrošnog materijala može se pretpostaviti kakva će biti potrošnja tinte i predvidjeti pravodobne isporuke i servisiranja.
  • Kao drugo, opcije plaćanja po kliku i plaćanja po kopiji zamjenjuje plaćanje po upotrebi, što znači da plaćate samo tintu koju potrošite. 
  • Treće, istina je da tinta košta nešto više, ali je to istovremeno cijena za pakiranje tinte, održavanje i nadzor, čak i kad se radi o pisaču velikog formata.

Jeste li spremni fokusirati se na svoju tvrtku?

Canon filozofija je jednostavna: za cijenu jedne kave dnevno možete promijeniti način na koji radite s ploterom i fokusirati se na svoju firmu. Samo platite tintu i pritisnite „Print“, a oni će se pobrinuti za ostalo.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content