Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ford ušao u Guinessovu knjigu rekorda za najveći billboard na svijetu

Tvrtka Ford i službeni je nositelj Guinessovog svjetskog rekorda za najveći billboard na svijetu nakon što je objavila oglas od 5.265 m2 , što je veličina 20 teniskih terena, za novi Ford EcoSport na zgradi Espana u centru Madrida.

Službeni sudac Guinessovih svjetskih rekorda pregledao je instalaciju tešku oko 2.000 kg i potvrdio novi svjetski rekord kad su u pitanju oglasne ploče. Prijašnji rekord bio je oglas objavljen u Saudijskoj Arabiji, veličine 241,93 m2 .

“Guinessov svjetski rekord za najveći billboard pokazuje kreativnost koja pokreće našu tvrtku”, rekla je Elena Burguete, direktorica marketinga Forda Španjolska.

Billboard je maknut krajem prošlog mjeseca te je doniran jednoj ustanovi koji brine o zapošljavanju osoba s invaliditetom, gdje će svoju novu primjenu pronaći svi materijali korišteni u njegovoj izradi.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content