Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital – Dani otvorenih vrata

08. i 09.12.2016.

FORTUNA DIGITAL – Dani otvorenih vrata

Već tradicionalna okupljanja Fortuna Digital nastavlja i ove zime. Zagrebačka podružnica Fortuna Digitala poziva sve ljubitelje tiska na manifestaciju “Dani otvorenih vrata”, koja će se održati 08. i 09.12. na adresi Ljubljanska 2a u Svetoj Nedelji.

Tijekom dva dana, okupljenim posjetiteljima će biti predstavljeni noviteti iz industrije digitalnog tiska te prateći doradni strojevi. Svu izloženu opremu posjetitelji će moći testirati i savjetovati se sa stručnim osobljem.

HP će predstaviti hibridni pisač, HP Scitex FB750 namijenjen direktnom tisku UV bojom na pločaste i fleksibilne medije. Uz njega će biti predstavljen i najnoviji model latex pisača, HP Latex 570, pisač iznimne produktivnosti i ekonomične cijene otiska. Od doradnih strojeva, Fortuna Digital će predstaviti optički rezač za folije, Summa D120, plošni rezač Esko X24 sa novom generacijom stolova, Fotoba WR61, rezač s opcijom rezanja papira, cerada, tapeta i folija po X i Y osi.

Prvog dana prezentacija, nakon službenog dijela programa, posjetitelje očekuje božićni party.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content