Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital kreće sa prodajom Palram pločastih proizvoda

Fortuna Digital kao grupa posluje na tržištu srednje i jugoistočne Europe u desetak zemalja. Zastupnici su velikog broja svjetskih brandove za područje cijele regije.

Postojeća ponuda pločastih materijala odnedavno je obogaćena pločastim materijalima poznatog engleskog proizvođača Palram. Riječ je o kvalitetnim prozirnim i bjelim ekstrudiranim pločama pogodnim za tisak, otpornim na UV zrake te jednostavnim za montažu. Palramove ploče su trenutno dostupne samo na hrvatskom tržištu, ali se očekuje skoro širenje ponude i na ostala tržišta regije.

Fortuna Digital aktivno kreće i sa programom proizvoda SRA3 materijala za digitalni tisak. Uz postojeće samoljepljive materijale proizvođača JAC ponuda je obogaćena i Burgo obostrano premazanim papirima, Soprocel preprint/nepremazanim papirima, DNS-om, Giroform samokopirnim papirima te Navigator ploter rolama.

www.fortuna-digital.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content