Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital Grupa postaje ekskluzivni zastupnik za Agfa/Inca rješenja

Fortuna Digital Grupa i Agfa/Inca potpisali su ugovor o ekskluzivnom zastupstvu za Agfa/Inca industrijske pisače velikog formata. Tvrtka Agfa je u travnju ove godine postala vlasnik tvrtke Inca Digital Printers. Time su znatno ojačali i obogatili svoju ponudu u segmentu industrijskog digitalnog tiska.

Na Konferenciji Ambalaža i etikete održanoj u studenom ove godine, Agfa/Inca rješenja predstavio je Radim Rosendorf, voditelj za SEE regiju. Naglasak je stavio na ozbiljna produkcijska i industrijska rješenja JetiTauro te Inca Onset modele.

Iz Fortuninog Agfa/Inca portfelja izdvajamo dva rješenja: Jeti Tauro H3300 i H2500 i Inca Onset X1, X2 i X3.

Jeti Tauro H3300 i H2500

Jeti Tauro H3300 i H2500 razlikuju se u veličini otiska. Prvi može proizvoditi ispise širine do 3,3 m pri brzini do 600m2/h, dok drugi ima mogućnost ispisa do 2,5 m širine. Radi se o Hibridnim UV inkjet printerima. Prilagođeni različitim krutim i fleksibilnim podlogama, ovi pisači nude nebrojene mogućnosti za stvaranje privlačnih ispisa velikog formata. Mogu se postaviti u šest konfiguracija s različitim opcijama automatizacije. Materijali na koje se može printati su: papir, naljepnice, polipropilen, pločasti materijali, PVC, karton itd.

Najznačajnije prednosti ovog printera:
 • Hibridno rješenje: ispisuje besprijekorno i na krute i na savitljive medije
 • Izdržljiv: napravljen za ispis 24/7
 • Impresivna produktivnost i više opcija automatizacije
 • Nagrađivana kvaliteta slike u četiri ili šest boja plus bijela ili temeljna boja
 • UV LED tehnologija, donosi ekonomsku i ekološku korist
 • Thin Ink Layer tehnologija za najmanju potrošnju tinte
 • Pokreće ga pametni Asanti softver za tijek rada
 • Niska cijena  otiska (cpc)
 • Visoka produktivnost

Više informacija o Jeti Tauro modelima pronađite u videu.

Inca Onset X1, X2, X3

Inca Onset X1, X2 i X3 printeri baziraju se na flatbed tehnologiji. Za razliku od Hibrid Tauro H3300 i H2500 printera koji mogu printati iz role, Onset to nije u mogućnosti, ali je zato izuzetno produktivan uz vrhunsku kvalitetu otiska.

Najznačajnije prednosti ovog printera:
 • Izuzetna produktivnost i kvaliteta otiska
 • Visokokvalitetni, brzi plošni inkjet tiskarski stroj
 • Niz ispisnih glava pune širine i dual UV svjetiljke
 • Intuitivno korisničko sučelje
 • Vakuumski stol s dvadeset pet zona uključuje vakuumski sekvencer za optimizaciju supstrata
 • Tehnologija automatskog mapiranja mlaznica
 • Automatsko čišćenje ispisne glave radi zaštite i/ili obnoviti neispravne mlaznice

Onset X pruža skalabilno rješenje s jednom platformom koje korisnici mogu konfigurirati kako žele kako bi pružili točno onu kombinaciju brzine i/ili boja koje trebaju. Mogu započeti s Onset X1 i – kako se posao bude razvijao – prvo nadograditi na Onset X2 i na kraju na vrhunski Onset X3. Budući da je Inca u novu platformu ugradila modularnost, nadogradnje se mogu izvršiti na mjestima korisnika i dovršiti za nekoliko dana, smanjujući zastoje.

Materijali na koje se može printati su: pjenasti PVC, PVC ploče, pjenasti karton, valoviti karton, displeji, karton, komprimirani karton, polistiren, papir, sintetika, banner materijal, valoviti polipropilen, polikarbonat, itd.

Onset X1, Onset X2 i Onset X3 omogućuju pružateljima usluga ispisa proizvodnju najšireg spektra POS grafike, od svakodnevnih natpisa do najkvalitetnijih zaslona s pozadinskim osvjetljenjem za zahtjevna tržišta kao što su kozmetička i luksuzna roba široke potrošnje.

Više informacija o Onset X1, X2 i X3 modelima pronađite u videu.

Jeti Tauro H3300 i H2500 i Inca Onset X1, X2 i X3 idealni su za industriju ambalaže i pakiranja, kao i sign and display industriju. Koriste se i za bannere, plakate, znakove (npr. prometne ili industrijske informacije), izložbene grafike, POP, modele, pozadinsko osvjetljenje, prednje osvjetljenje, samoljepljive naljepnice, itd.

Sigurni smo da će ovi printeri znatno unaprijediti kvalitetu u industriji ambalaže kao i u sign&display industriji na našem tržištu.

Fortuna Digital Grupa s predstavništvima u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Mađarskoj i BiH zastupa Agfa/Inca rješenja za digitalni tisak.

Najnoviji oglasi
 • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content