Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital Mađarska održala nesvakidašnji event s humanitarnom notom

Fortuna Digital Mađarska održala je sjajan party za svoje partnere i prijatelje, dodavši mu originalnu i humanitarnu notu.
U prekrasnom prostoru Symbol u centru Budimpešte organiziran je Fortuna Partner Gathering pod nazivom „Fundraising Casino Evening“. Naime, okupljeni su se, uz odličnu atmosferu, na eventu mogli okušati i u igrama pokera, ruleta i blackjacka.

Sav prihod FD Team donirat će zajednici za tri plemenita cilja:

  • Dječjem vrtiću za nezbrinutu djecu
  • Zakladi za zaštitu životinja i okoliša Soul Chain
  • Centru za znanje u tiskarskoj industriji BSZC.

Sudionici su mogli donirati bilo koji iznos tijekom igre. Do kraja večeri, ukupni iznos potpore iznosio je 3930€, od čega će Dječji vrtić za nezbrinutu djecu dobiti 1497€, BSZC Centar za znanje u tiskarskoj industriji 1712€, dok će Zaklada za životinje i okoliš Léleklánk dobiti 722€.

 „Fortuna Digital prednjači u distribuciji visokotehnoloških tehnologija, a ovom dobrotvornom večeri željeli smo zahvaliti svojim partnerima na uspješnoj suradnji te podržati važne društvene i obrazovne organizacije i institucije. Prošle godine ostvarili smo izvanredne rezultate, povećali bazu kupaca te također kontinuirano širili asortiman proizvoda. Kao rezultat svega, prošlogodišnji tim od šest profesionalaca ove je godine narastao na jedanaest. Vjerujemo u dijeljenje uspjeha s partnerima i korištenje sinergije za podršku dobrim ciljevima. Ideju su prepoznali i naši partneri HP i Berger te je zahvaljujući njihovoj podršci i suportu cjelokupna organizacija za nas bila znatno jednostavnija”, rekao je Tamás Angyal, direktor mađarske podružnice Fortune Digital.

Ovo je još jedan dokaz da posao i zabava idu ruku pod ruku te da se uz originalnost i izlaženja van okvira postiže uvijek viši cilj, s kojim su svi na dobitku.
Djelić atmosfere večeri možete pogledati na Fortuna Digital društvenim mrežama na linku.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content