Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital na sajmu Grafima u Beogradu!

Fortuna Digital najavljuje sudjelovanje na sajmu Grafima – 42. međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije koji će se održati u Beogradu od 21. do 24. rujna 2022.

Svake godine Grafima donosi nova tehnološka dostignuća u industriji digitalnog tiska, tiskanih medija, dizajna i indoor/outdoor oglašavanja. Upravo portfelj Fortune Digital predstavlja vodeće brendove koji pokreću nova tehnološka dostignuća u digitalnom tisku. Sve utemeljeno na načelima održivosti, kvalitete i učinkovitosti.

Grupacija Fortuna Digital s predstavništvima u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Mađarskoj i BiH zastupa HP pisače velikog formata. Neke od njih moći ćete uživo vidjeti i napraviti demo tijekom Grafime u Beogradu. Tu se svakako ističu HP R 2000 pisač za materijale u roli i pločaste materijale, HP 800W s bijelom bojom, zatim renomirani rezač Kongsberg C20. Tu je i inovativna automatizirana ljepilica Felix Gluer, Summa rezač, Fotoba rezač te DGen Papyrus G5 pisač za direktni tisak.
Dostupna softverska rješenja za demonstracije bit će Caldera, Onyx i SAI.

Također, bit će predstavljena široka ponuda materijala. Cilj je inspirirati posjetitelje održivim idejama za maloprodaju, oglašavanje, izložbe, događanja te zabavu. Neki od brendova u najavi su Avery Dennison, Ahlstrom, Image perfect, Neschen, Buehnen, Natura, Pongs, Berger i drugi.

Registrirati se možete online, a ukoliko već sada želite najaviti svoj dolazak ili rezervirati svoj termin za demo na nekim od navedenih printera, javite se direktno timu Fortune Digital na [email protected].

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content