Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital nastavlja širenje na mađarskom tržištu

Tvrtka Fortuna Digital na velikom mađarskom tržištu prisutna je već 10 godina. Posljednjih godina, unatoč svim izazovima, bilježi značajan iskorak te se kontinuirano širi i raste. U prilog tome govori i podatak da su se početkom ove godine preselili u novi, moderan prostor. U sklopu njega je i veliki showroom te demo centar.

Dokaz da ozbiljno računaju na daljnje napredovanje na mađarskom tržištu jasno se mogao vidjeti i na nedavno završenom sajmu SignExpo. Sajam je od 24. do 26. 5. održan u Budimpešti. Sa najvećim štandom smještenim na samom ulazu, Fortuna Digital u Budimpešti je predstavila tek dio svog bogatog portfelja u kojem je više od 25 brendova koje zastupaju u pet zemalja regije.
Na sajmu su predstavili atraktivne novitete kako među strojevima tako i u materijalima.

Trend rasta uz bogati portfelj

Što su predstavili, u kratkom razgovoru rekao nam je gosp. Tamás Angyal, direktor Fortuna Digital Hungary
„Od pisača tu su HP Latex 800W, s bijelom bojom te HP Latex R 2000 flatbed pisač za tisak iz role i na pločaste materijale. S obzirom da je Fortuna Digital od ove godine službeni distributer Kongsberg rezača za mađarsko tržište, tu je i state of the art Kongsberg X24 digitalni rezač. Od ostalih strojeva predstavili smo d.gen Teleios Hexa, pisač za pamuk, Summa S one D160, FD Laminator, a na štandu se mogao vidjeti i Widlaser C700, stroj za lasersko graviranje i rezanje“, rekao nam je gosp. Angyal.
Što se materijala tiče, naglasak su stavili na vlastiti brend FD Media. U sklopu njega je dostupan široki raspon pločastih i vinil materijala. Bila su dostupna i sva softverska rješenja, brendova Caldera, SAI i Onyx.

Kako nam je rekao gosp. Angyal, trend rasta je neupitno prisutan. Kako globalno, tako se i situacija na mađarskom tržištu tiska popravlja pa u Fortuna Digital Hungary s pravom očekuju da će i oni u nadolazećim godinama biti veći nego sada.

Intervju s gosp. Angyalom pogledajte na našem YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content