Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital predstavlja nova zastupstva za Xeikon i Xanté

Fortuna Digital i Xeikon, proizvođač digitalne opreme za komercijalni i industrijski tisak, potpisali su sredinom godine ugovor o zastupstvu na teritoriju Hrvatske i Slovenije. Zastupstvo obuhvaća kompletan portfolio na polju Xeikon digitalnih rješenja za tisak, Labels and packaging, Document printing, Commercial printing te digital front end (workflow software) i custom made doradne opcije. LED tehnologija, elektrofotografski postupak, suhi toner certificiran i za prehrambenu industriju, visoka rezolucija, širok raspon primjene i nadogradnja Xeikon platformi samo su neke od prednosti koje Xeikon nudi kroz digitalna rješenja.

Xante zastupstvo obuhvaća teritorij Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.
Digitalna rješenja koja nudi Xante su temeljena na entry level laser printerima. Posebnosti su vlastiti workflow (dolazi uz svaku jedinicu) i fokusiranost na specijalnosti.

 

Impressia: SRA3 printer – specijalnost: tisak kuverti. Nadogradnjom posebno za to razvijenog stalka, feedera i conveyora dobivate moćan alat za najzahtjevniji tisak kuverti po izuzetno povoljnoj cijeni i visokom stupnju produktivnosti za naklade idealne za naše tržište.


 

XANTE_ILUMINA HWC w-FeedIlumina HWC: SRA3 printer – specijanost: tisak malih naklada kartonske ambalaže. Maksimalna gramatura kartona do 550 g/m2. Uz nadogradnju posebne ulagaće jedinice moguća je olakšana manipulacija čak i većim nakladama. Idealan printer za tisak malih serija kartonske ambalaže, ali sa širokom primjenom i u drugim segmentima.


xante-Excellagraphics 4200Excellagraphics 4200 P: Treći printer iz ponude Xante-a. Temeljen na memjet tehnologiji, širine 106 cm i mogućnošću printa brzinom od 30 cm u sekundi u rezoluciji 1600×800 dpi ili 15 cm u sekundi u rezoluciji 1600×1600 dpi. Namjena ovog printera je prvenstveno za ambalažnu (valoviti kartoni) industriju. Svojom brzinom i produktivnošću te dodanom vrijednošću koju može dati ambalaži do sada je osvojio brojne nagrade na sajmovima širom svijeta.

 

www.fortuna-digital.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content