Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital predstavlja novitete na Danu otvorenih vrata u Zagrebu

Tvrtka Fortuna Digital organizira u četvrtak, 21. 9. Open House u prostoru svog demo centra u Zagrebu. Pozivaju sve zainteresirane da ih posjete i uvjere se u bogat portfelj strojeva i materijala te se upoznaju s novim modelima koje će premijerno predstaviti.

U najavi su premijere i demo prezentacije na novim modelima strojeva. Očekuje vas i kutak s tekstilom na kojem će biti izloženi novi materijali iz njihovog bogatog portfelja. Tu je i kutak u kojem će predstaviti novi premium brend iz asortimana pločastih materijala.

Iz segmenta strojeva premijerno će predstaviti: Teleios Omni Pro seriju za tisak na pamuk korejske tvrtke d.gen, novi model Roll rezača Summa S Class 3 te novitet iz HP-a.

Uz premijere strojeva, demo će se održati na novitetima kao i na: HP Latex 800W s bijelom bojom, Widlaser C700 stroju za lasersko graviranje i rezanje te flatbed & roll2roll laminatoru

Upoznat će vas s printom na pamuk , backlite textilima, PVC free naljepnicama, zatim rezanjem na novom modelu Summa S3,  laminiranjem roll & flatbed te rezanjem i graviranjem na laseru.

Također, sva dostupna softverska rješenja moći će se direktno isprobati, kao i konzultirati se s Fortuna Digital stručnim servisnim timom.

Što se materijala tiče, u najavi su Berger s bogatom ponudom konkretnih gotovih proizvoda, PONGS Artist mambo i Softimage Contrast Backlite&Blockout rješenja, AveryDennison PVC free naljepnice, Solar Window za zaštitu od sunca te Wallpapiri.
Posebnu pozornost privući će prezentiranje novog premium brenda iz asortimana pločastih materijala 3A Composites.

Fokus će biti na održivim materijalima. Naime, održivost i briga za okoliš trend je koji FD zajedno sa svojim partnerima u potpunosti prati.

Svakako vrijedi posjetiti event i iskoristiti priliku za demo na željenim strojevima i materijalima.

Svoj dolazak najavite na [email protected], a službenu pozivnicu možete preuzeti ovdje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content