Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital – preseljena zagrebačka poslovnica

Fortuna Digital, vodeći regionalni veletrgovac grafičkim repromaterijalima i strojevima, obavještava svoje poslovne partnere da je zagrebačka poslovnica preseljena na novu adresu, u Samoborsku ulicu broj 203, Zagreb.

Zbog proširenja prodajnog asortimana, stari prostor je svojom veličinom postao neadekvatan. Novi prostor je veličine 1700m2, a nalazi se na vrlo frekventnoj lokaciji na Samoborskoj cesti. Pristupačan je za dolazak sa teretnim i osobnim vozilima. Udaljen je od autoceste deset minuta vožnje a u dolasku možete koristiti identičan izlaz sa autoceste – Sveta Nedelja, kao i za staru poslovnicu. Za poslovne posjetitelje koji dolaze iz grada, poslovnica se nalazi na pet minuta vožnje od trgovačkog centra King Cross na Jankomiru ili koristite ulaz sa autoceste “Zagreb Zapad”.

Preseljenje na novu lokaciju će omogućiti bržu i ugodniju komunikaciju sa poslovnim partnerima.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content